- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macc
aktív tag
Igen, ez igy van. En mindenesetre mint irtam, most eloszor erzem ugy hogy frissitenem a meglevo iPodomat egy ilyenre. 4 okbol: a 20GB helyett jobb lenne a 30, masfelol 7mm-rel vekonyabb, ami nem egy elhanyagolhato kulombseg, harmadreszt igy bukom a legkevesebbet a dolgon, negyedszer pedig az aksija 2x addig birja mint a mostanim - bar ezutobbit meg az elozonel is nagyon ritkan hasznaltam ki. Annyit meg meger hogy a ehavi 3 fusimelombol az egyiket erre aldozzam.
De hogy ne tunjek nagyon fenyezosnek, egy valami nagyon idegesit: megpedig az, hogy a FW elhagytak, ez faj -
Macc
aktív tag
En igazan nem ertem mit kell itt rinyalni...
1 - ugyanazon az aron megy mint az elodje, es ezert joval tobbet tud
2 - ne mondjatok mar nekem, hogy ekkora meretnel nagyobb felbontas kellene??? 160 dpi basszus. Es nem csak 320x240-es videot jatszik le, a kijelzoje akkora.
ha 2x ekkora kijelzoje lenne, en is rohognek a felbontason, de konyorgom, ebben a meretben mar igy sem latod a pixeleket. Es lattatok mar H.264 videot? Az nem olyan mint a DivX hogy elemeire hullik ezen a felbontason (tudom abbol is van nagyon jo minoseg, de azonos filemeretnel a H.264 azert lathatoan jobb), gyakorlatilag nem latod rajta, hogy tomoritett...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Xbox Ultimate előfizetések
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest