- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
AloeVera
tag
Viszont konkretan ez valodinak latszik, es teljesen hiheto is...
Hááát... szerintem a hitelességet általában nem növeli, ha egy ilyen cikket kölcsönvett képekkel illusztrálnak, a hiányzó részleteket meg PhotoShoppal pótolják. Aztán az is érdekes, hogy csak fehér nanoval működne a dolog. Aztán az utolsó két képen, ahol összegumizva látszik az iPod és a HD, nyoma sincs a csatlakozásnak (viszont tényleg fehér a nano, nem úgy, mint az első képeken - LOL). Nekem az is furcsa, hogy a szükséges 12V-ot a ''RAIDMAX IDE interface controller, model 323RS-0'' (ami valójában egy Sunrise ATA-IDE interfész) állítaná elő. -
Deluxe00
senior tag
Váááá mennnyire állatiak!
November elején már itt fog sorakozni egy fekete 30 gbos az iPod U2-m mellett
Egyenesen osztrák Apple Store-bol rendelve -
bumper
senior tag
Mielőtt bárki komolyan venné a belinkelten olvashatóakat:
az oldal nyíltan vállalja, hogy csupán érdekes HATZUGSÁGokat lehet ott olvasni ! -
dabadab
titán
Vagy vegyel inkabb egy Nanot es moddold meg 200 GB-osra
Bővebben: link -
Macc
aktív tag
Igen, ez igy van. En mindenesetre mint irtam, most eloszor erzem ugy hogy frissitenem a meglevo iPodomat egy ilyenre. 4 okbol: a 20GB helyett jobb lenne a 30, masfelol 7mm-rel vekonyabb, ami nem egy elhanyagolhato kulombseg, harmadreszt igy bukom a legkevesebbet a dolgon, negyedszer pedig az aksija 2x addig birja mint a mostanim - bar ezutobbit meg az elozonel is nagyon ritkan hasznaltam ki. Annyit meg meger hogy a ehavi 3 fusimelombol az egyiket erre aldozzam.
De hogy ne tunjek nagyon fenyezosnek, egy valami nagyon idegesit: megpedig az, hogy a FW elhagytak, ez faj -
dabadab
titán
''Es nem csak 320x240-es videot jatszik le, a kijelzoje akkora.''
De, legalabbis a H.264-et, MPEG4-et 480x480-ig birja.
''H.264 video: up to 768 Kbps, 320 x 240, 30 frames per sec., Baseline Profile up to Level 1.3 with AAC-LC up to 160 Kbps, 48 Khz, stereo audio in .m4v, .mp4 and .mov file formats
MPEG-4 video: up to 2.5 mbps, 480 x 480, 30 frames per sec., Simple Profile with AAC-LC up to 160 Kbps, 48 Khz, stereo audio in .m4v, .mp4 and .mov file formats''
(Bővebben: link) -
Alex91
félisten
Nagy ertelmet nem latom ennek a video dolognak. (Bar TV-re kikotve... Csak itt meg akksi lesz a gaz
.)
Valoszinuleg a Video Storera keszulnek. Kiprobaljak a rendszert, meggyozik a filmforgalmazokat, majd 1-2 even belul (ha nem hamarabb) mar az ITunes-bol veheti az amerikai a filmeket az iMac-jere. (Az uj taviranyito es a hozzatett szoftver is ezt vetiti elore.)
-
Macc
aktív tag
En igazan nem ertem mit kell itt rinyalni...
1 - ugyanazon az aron megy mint az elodje, es ezert joval tobbet tud
2 - ne mondjatok mar nekem, hogy ekkora meretnel nagyobb felbontas kellene??? 160 dpi basszus. Es nem csak 320x240-es videot jatszik le, a kijelzoje akkora.
ha 2x ekkora kijelzoje lenne, en is rohognek a felbontason, de konyorgom, ebben a meretben mar igy sem latod a pixeleket. Es lattatok mar H.264 videot? Az nem olyan mint a DivX hogy elemeire hullik ezen a felbontason (tudom abbol is van nagyon jo minoseg, de azonos filemeretnel a H.264 azert lathatoan jobb), gyakorlatilag nem latod rajta, hogy tomoritett...
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
tényleg! micsoda egy mozigépek ezek! srácok, ha híreket írtok, ne bulvárcímeket adjatok neki, mert már az indexen is értelmesebb című hírek van. Mozi. Hol mozi ez a kijelző??? figyeljetek már oda a lényegre!!!
-
dabadab
titán
Hat, igazabol maga a HW soha nem volt kulonosebben forradalmi, ha mar ugyis a halhatatlan idezeteknel tartok, akkor alljanak itt CmdrTaco szavai a /.-rol: ''No wireless. Less space than a nomad. Lame.''
Amit viszont jol kitalaltak, az az iTMS volt, es ugy tunik, hogy azt most sikerul a megfelelo iranyba tovabb boviteniuk. -
pa
csendes tag
Sziasztok!
Tájékozódni kéne mielőtt írtok. Ha meg néztétek volna a bemutatót (apple.com) akkor tudnátok hogy az ipodot elsősorban nem a videóval akarják eladni. Steve is meg mondta hogy ez csak egy ''bonus feature'' és ha azt nézzük hogy ugyanannyiért nagyobb kijelző, nagyobb tárhely is még videót is lejátszik egyáltalán nem látszik rossz vételnek. Mutassatok nekem egy másik céget, ami kínál letölthető videoklippeket és sorozatokat. Nincsenek. Ebből a szempontból az apple továbbra is diktálóló. -
Jared
aktív tag
Most voltam az oldalukon és lám a 60gb-osnak 20 órás(elméleti,zene) üzemideje van a 20gb-os 14 órájával szemben!
Tisztelt Apple! bazd+.
-
És semmi és.
Szerintem ez a felbontás alaphangon is nagyon... konzervatív (ha nem éppen nevetséges) egy olyan készüléknél amit a videólejátszóként próbálnak eladni, akármilyen 'cool' is egyébként - szerinted nem. Szerintem a VHS a rossz példa, szerinted a mobil.
Nem baj ez, szerencsére még nem nekünk kell eldönteni hogy sikeres lesz-e a piacon vagy sem. -
faster
nagyúr
Igazából nem az a kérdés, hogy miért ekkora a felbontása, hanem, hogy miért ekkora kijelzője van (ekkora felbontással). Az Ipod forradalmi volt, most meg egyre inkább követővé válik. Kísértetiesen kezd hasonlítani a Sony és a walkman esetére (illetve nem spec. a walkmanra, hanem a hordozható zeneketyerékre úgy általában), csak az sokkal hosszabb idő alatt játszódott le.
[Szerkesztve] -
dabadab
titán
H.Gy. hallhatatlan szavaival: ''Na es?''
A 6230-am 128x128-as kijelzoje is mar majdnem hasznalhato, abban meg teljesen biztos vagyok, hogy az Apple-nel kelloen megragtak a dolgot, es arra jutottak, hogy ez a felbontas hasznalhato (a mobilok az USA-ban amjugy sem kepeznek osszehasonlitasi alapot, mert ott meg ott tartanak, hogy annak orulnek, ha van terero). -
Alchemist
addikt
És kellék nagyítóüveget is lehet majd hozzá kapni..?
-
rumos14
nagyúr
az új iPod-ról szóló másik topikba beírtam, ide is bemásolom:
azért azt a videólejátszást nem eszik olyan forrón
- az aksi 2-3 órát bír videólejétszásnál
- nincs DivX, Xvid, Mpeg, WMV stb támogatás, csak apple formátumok
majd lehet letölteni 2 dollárért rossz minőségű, agyon DRM-ezett videókat az itunes-szal...
nem azt mondom hogy rossz ez az új cucc, mert nem drága, és többet tud mint az előző pod, de én nem vennék ilyet. az egy dolog hogy 300 dollárért kapsz 30 gigát, de aztán további 30-50 dollárért vehetsz hozzá tokot, dokkolót, szirszar kábeleket, rádiót, mittomén. -
taltos
senior tag
De azért az jó, hogy az egy héttel ezelőtt brt 490 -ért megvsárolható legdurvább iMac ára (20''-os, 2GHz-s) lement brt 390 -re az egyik kereskedőnél (a raktáron maradt anyagok).
Mindezt vadi újonnan, garanciával, stb.
Egyfelől sírhat a szám, hogy 5 hónappal ezelőtt vett gépem most mennyivel olcsóbb (hozzáteszem, nem sír), másfelöl meg örülök annak, hogy egyre inkább barátságosabb ára lesz a Mac-eknek, és egyre több ember tapasztalhatja mega jót.
Én még az intelre váltásban bízom (nomeg a jan 1.-ei 25%-ról 20%-ra csökkenő ÁFÁban), hogy jelentős árcsökkenések lesznek még! -
bumper
senior tag
Ki az az áll@at aki 6 centis képernyőn fog ráizgulni a Barátok közt Tildájára?
-
Mattyer
tag
aki először megkérdezi, hogy miért nincs benne FM rádió az kap tőlem egy csokit
nem is rosz, az a para, hogy mire lehet kapni itthon már frissítés lesz más gépnél és akkor megint elkezdek dilemmázni, és nem lesz se új iMac itthon se iPod
CTM -
Nem kell feltétlenül VHA-s nézned. Egy digitfényképezőn felvett video is lehet 640x480. Ez szerintem is kevés. VGA kijelző van már rengeteg PDA-n is. Az igazság az, hogy én pl. nem venném meg, mert van PDA-m. Csak azok eléggé szaggatnak (hála MS-nak) 500MHz-en is, és nincs ekkora háttértárjuk. Bár ez az utóbbi könnyen orvosolható.
-
dabadab
titán
A VHS-nek sincs igazan jobb felbontasa, a Baratok kozthoz (
) abszolut megfelel.
Nekem igazabol tetszik, hogy az Apple jol latja azt, hogy mit erdemes csinalni korunk mediatechnologiajaval (ha par konkret implementacios hulyeseg miatt mostanaban nem is fogok a mediaboltjukbol vasarolni)
[Szerkesztve] -
taltos
senior tag
Engem ez az új vPod eléggé hidegen hagy, de ezen a bemutatón bemutatott új iMac viszont rettenetesen durva!
Erről lesz majd cikk/hír itt a Ph!-n? Végülis ez is hardver.
Bővebben: link
Ráadásul olcsóbb, mint az előző modell úgy, hogy adnak hozzá plusz bill-zetet, és Mighty Mouse-t is! Ezzel a lépéssel az Apple nagyon kezd belehúzni a dolgokba, ráadásul úgy néz ki, hogy lassan az iMac lesz a Mac-ek Power vonala.
Persze csak vicceltem, de a lényeg, hogy kíváncsi leszek, hogy mit fog előhozni PowerMac vonalon... -
faster
nagyúr
Sajnos ez a helyzet. Nézd meg az apple boltban, mennyi egy 60GB-s Ipod, vagy egy 4gigás nano, aztán nézd meg, mennyi európában, pl a német vagy a holland apple store-ban. Még az eurós ár abszolút értéke is nagyobb, nem is beszélve arról, mennyivel többe kerül egy euró a dollárhoz képest. És akkor nézd csak meg, hol tart a 4GB nanó: 249 dollárnál.
-
faster
nagyúr
És csak 399 dolcsi egy 60GB lejátszó, mint a régi Ipod. Mire ez hozzánk elér...
Szucsi: Álmodik a nyomor.
[Szerkesztve] -
szucsi
őstag
Ez le kell hogy verje a 4 gigás árát 40k körülre. Akkor veszek egy olyat.
-
Hát ezt a QVGA-t vajon hogyan gondolták...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest