Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackWoOd
aktív tag
Soha nem volt bajom a Vodával, előfizetésem sincs náluk (1. volt vitamaxom régen), de erről a ''közzétett feltétellistáról'' lesüt, hogy hatályos bírósági döntés ide vagy oda, senki nem kap semmit és különben is, mindenki fogja be.
A feltételeknek szerintem az érintettek 99,99%-a nem képes megfelelni, az biztos, mégha valóban ''kár'' is érte a limitálás miatt.
Bárcsak kicsivel nagyobb hírverése lenne a dolognak... -
karib
addikt
A Voda úgy látom, imád jó fényben feltűnni
Nem értem, ilyen sok pénzbe kerülne gálánsan kártalanítani azt a sok szerencsétlen bepalizott embert, akit befogtak a rendszer fizetős bétatesztjére? -
Soma01
veterán
''Esetleges felmondást a Vodafone kizárólag attól fogad el, aki a szolgáltatást beszédforgalmora nem vagy csak nagyon csekély mértékben használta ....
Egyetértek veled Zoltán! De gondol a Voda csak azt az időszakot nézi amíg ''olcsó'' volt a net. De ha ez nem így van akkor elég hül*e egy felfogás, nem hogy örülne, hogy telefonált is az ügyfél és még több pénzt hagyott náluk.
''Elfogadott felmondás esetén a szolgáltató eltekinthet a hűségnyilatkozatból származó fizetési kötelezettségtől...
Ha a hűség letelt akkor semmi köze a telcsihez a Vodának, sőtt a megveszed sincs már semmi köze! Mert ha pl. ellopják tőled!? Te csak azt írod alá, hogy pl. 2 évig náluk maradsz előfizető és kész.
Bár aki ezek után lesz ügyfél a vodanál az bolond...
Pontosítsunk, nem bolond, csak gondolkodjon előtte! Én ügyfél vagyok náluk, de annyi eszem van, hogy nem írok alá hűséget! De egy szolgáltatónál sem írok alá és másnak sem ajánlom. -
Morph
csendes tag
Engem nem akar elengedni a voda pedig csak feltöltős csomagom van, mindenféle hülye indokokkal mindíg elutasítják a számhordozási kérelmemet!
-
Vangelis
félisten
Én is felmondanám már náluk az előfizetésemet, de ...nem tudom, pedig olyan helyen is sokat vagyok ahol még térerő sincs, és amikor vettem akkor azt mondták, hogy tuti van
És azt mondták legyek türelemmel -
Zoltán
őstag
''Elfogadott felmondás esetén a szolgáltató eltekinthet a hűségnyilatkozatból származó fizetési kötelezettségtől, de kizárólag abban az esetben, ha az ügyfél visszaadja a készüléket és az újszerű állapotban van (tehát nem használta azon időponttól, amikor a jogelellenesnek minősített ÁSzF-módosítás alapján megnyílt volna a felmondási jog), továbbá azt ellenőrzött IMEI szerint sem használta az ügyfél.'' -már miért adná feltétlen vissza? Mert szerződés szerint az övé? Hol volt a szerződésben, hogy vigyáznia kell rá, hogy csillogjon-villogjon? Vajon miért olyan fontos a vodafon-nak, hogy jó állapotba nlegyen? Talán tovább akarja értékesíteni a használt készüléket az új vevőknek? Bár aki ezek után lesz ügyfél a vodanál az bolond...
-
Zoltán
őstag
''Esetleges felmondást a Vodafone kizárólag attól fogad el, aki a szolgáltatást beszédforgalmora nem vagy csak nagyon csekély mértékben használta, tehát egyértelműen bizonyított, hogy az előfizetői szerződést a korlátlan GPRS internetszolgáltatás ajánlatra tekintettel kötötte.'' -ez mekkora baromság! Hát pont azért nem használta, mert az egyoldalúan változott feltételekkel nem akarta. Nehogy már az ügyfélnek kelljen bizonygatnia, hogy miért kötött szerződést! Megkötötte és kész,, a vodafone meg felrúgta. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
it A szolgáltató számos feltételhez köti a GPRS szerződésbontást.
- Direct One (műholdas és online TV)
- Politika
- Sorozatok
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Filmgyűjtés
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest