- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maotun
őstag
Én azért még nem írnám le öket
A M. of H. Airborne Agiea támogatással???
Unreal következő része ...... is? A dx 10 -es csoda crysis -t meg elkente a CoD 4 meg az Airborne dx 9 -el ??? Szalszentem nekünk csoró magyaroknak savanyú az Agiea szöllejeAmíg annak a John Carmack - nak jo a dx 9, addig nekem is, mert én tök hülye vagyok a PC hez.
-
Maotun
őstag
Én azért még nem írnám le öket
A M. of H. Airborne Agiea támogatással???
Unreal következő része ...... is? A dx 10 -es csoda crysis -t meg elkente a CoD 4 meg az Airborne dx 9 -el ??? Szalszentem nekünk csoró magyaroknak savanyú az Agiea szöllejeAmíg annak a John Carmack - nak jo a dx 9, addig nekem is, mert én tök hülye vagyok a PC hez.
-
Qwarc
csendes tag
igen jo érvelés... és igazad is van. nem hiszem hogy annyira nagy szükség lenne ezekre a cuccokra, föleg mert számításaim szerint sokkal drágábban lehet megoldani mint egy bika vga-t. azt meg hogy egy kiado eme kártyához köti egy játékát nem hiszem hogy meg merik csinálni...
-
azbest
félisten
Ha az API-juk képes kihasználni szoftveres emulációnál a kevésbé kihasznált magokat a prociban, akkor még akár lehet sikerük is. Ha úgyis van 1-3 cpu mag ami nem nagyon van megdolgoztatva játék alatt (átlag játékgépen manapság), az egységes api talán volnzóvá tenné a lehetőséget, és nem a játékok készítőinek kellene leprogramozni a több magra szétosztott ilyen feladatokat. Talán akkor többen építenék be az api-t...A high end gépekben meg a gyorsítókártya is elterjedhetne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest