- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
a Linuxot is meg lehet ölni, csak máshogy mint az XP-t. ezen felesleges vitatkozni. használhatóság szempontjából nálam az XP vezet, a Linuxszal annyit tudok kezdeni, mint kismacska a sziklatömbbel. semmit.
-
anulu
félisten
válasz
Gregorius #29 üzenetére
nálam volt olyan, h Debian alatt futott X, rajta X11AMP, semmi mást nem használtam. (haverom állította be az egészet, elég régóta foglalkozik Linuxszal) egyszercsak x bezár, szöveges módban annyi van, hogy ''kernel panic''. a vége az lett, hogy az egészet újra kellett telepíteni, mert teljesen meghülyült.
-
anulu
félisten
részemről nagyon nemszeretem a Linuxot, bár lebeszélni még senkit nem beszéltem le róla. de ez a hír szerintem is LOL!!! Teljes konfigot, tesztkörnyezetet kérnénk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- E-roller topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Medence topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LEGO klub
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged