- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
simonzé
addikt
válasz
Jim Tonic #13 üzenetére
Gyönyörű ez a kütyü...
Jim - Nekem egy használt Dell Axim5 Profom van. Seperc alatt találtam hozzá stoppert, és visszaszámlálót, meg egy rakás más softwaret. Van benne tök jó Excel, és PDF reader, határidőnapló, és emailezési, netezési lehetőség... Hihetetlen kütyü, ha lenne benne telefon, és tudna főzni, feleségül is venném.
Pár hete még nem hittem, hogy nekem szükségem van PDA-ra, most meg már nem adnám semmiért. Hihetetlen cucc. Ráadásul ma este már egy CF-es GPS modul segítségével Ő navigált haza... Imádom!
Szerk: Kifelejtettem a DivX-ezés és az Mp3-azás lehetőségét. Ja, a fényképezőm CF kártyájáról rá tuom tölteni a képeket, így nem kell kártyát vennem. Ez egy olyan elektronikus svájcibicska, amiben kb 3000 szerszám van.
[Szerkesztve] -
-
-
Nagyon h*lye vagy, és még jópofának is gondolod magad.
Nincs billentyűzete. Nincs időmérője. Nincsenek hívócsoportok. Nincsenek üzemmódok. Nincs vibrálás. Nincs az sms-hez kézbesítési jelentés.
Teleírjam az oldalt, hogy megértsd, vagy belöksz még pár jópofa hozzászólást?
[Szerkesztve] -
Nekem tetszik a ''jószág''. Lassan elég erősek lesznek ezek az apróságok, h egy XPLite elfusson rajtuk.
1 dolognak örülnék még, ha nagyobb lenne a képernyője, mondjuk 7'' 640x480. Ezen lehetne rendesen netezni és pl térképeket nézegetni (ha már GPS-nek használja az ember...) -
válasz
macilaci78 #8 üzenetére
Mindegyikkel lehet, de telefonnak ezek mind gyengék. Alapfunkciókon kívül (hívás, sms) semmit nem tudnak.
-
-
Csapi007
veterán
Hello
Az előző sem volt rossz, de ez... -
válasz
macilaci78 #1 üzenetére
Mi köze a WM5-nek a telefonáláshoz?
-
^Bundi^
őstag
tudtommal nem az oprendszer határozza meg, hogy lehet e vele telefonálni
csak ez a microsoft oprendszere pocket pc re
1Giga belső flash nem rossz, hasonlo lesz akkor mint a mitac a701, de azzal viszont tényleg lehet telefonálni is..
a kihajtható gps vevő nekem annyira nem tetszik..törik..:S -
macilaci78
nagyúr
Windows Mobile 5.0 oprendszer? Ezek szerint telefonálni is lehet vele?
Nem rossz ötlet, de nekem nincs szükségem a GPS-re, jobban örülnék csak az 1GB flash-nek. De biztosan szép lesz a képe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Opel topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3080 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC - R5 5500, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest