- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
littlemole #128 üzenetére
Ööö... ez az egész rendszer fogyasztása..
-
X@b3e
addikt
Még mindig sehol nem lehet kapni
-
littlemole
őstag
Nem fogyasztanak ezek egy kicsit sokat?
132W terhelve 2.0Ghz en
204W terhelve 2.8Ghz
Ezeknek a tuningjához tényleg kellhet már a kakaó a tápokból.
Nekem nagyon soknak tűnnek. Vagy csak megszoktam a M XP 45W os fogyasztását?Persze még így is jobbak mint a régebbi steppingesek. .
-
engusz
veterán
Athlon 64 3200+ Venice Core Processor Review
Bővebben: link
Idézet a cikkből:
''The results were nothing short of amazing, as I was able to reach 2.8 GHz on the standard 1.4v voltage and with standard AMD air cooling.''
Nem rossz... -
X@b3e
addikt
Külföldön lehet már vhol kapni? (Ausztria, Németo.)
-
Thom!
veterán
válasz
Phil Collins #120 üzenetére
kéne vmi tesztecske
-
emre33
addikt
holnap 4.-e
lehet már kapni? hogy keressem ? mi az ismertető jele :? -
Úgy látszik el kell kezdenem pénzt gyűjteni.
Nagyon meg fogja érni le cseréni a 3.7GHz es Celeron D-t.
[Szerkesztve] -
Phil Collins
tag
válasz
Phil Collins #101 üzenetére
Memória kontroller javítás:
The Inq is reporting that one of the biggest updates to the upcoming E0 stepping of the Athlon 64 will be an improved memory controller, which will support double-sided DIMMs in all slots at DDR400 speeds. With the current Athlon 64s, you have to drop to DDR333 to make use of such a configuration.
Bővebben: link
Bővebben: link -
littlemole
őstag
válasz
Jim Tonic #118 üzenetére
A gyönyörű az egészben hogy mindig változások vannak. 2003 telén mindenki bartonokat vett ( micsoda őrület volt akkor is
)
2004 telén mindenki A64 mániákus és tuningoló lett.
2005 telén meg lefogadom hogy ''mindenki'' dual core-os A64 eket fog venni mert akkor éppen az lesz a legjobb ár/teljesítmény/tuning nyertes.
2006 telén meg majd az A64 M2 lesz a sláger DD2 vel.
Én legalábbis így várom az árak alakulását, amikorra elfogadhatóak lesznek, és nem aranyáron mérik a procikat.
Szóval lehet fejleszteni. Benne vagyunk ama mókuskerékben szépen.
És akkor még nem is szóltunk a grafikus kártyákról meg egyéb nyalánkságokról.
[Szerkesztve] -
Nos igen, én is nagy durranásnak tartom. De ez csak a prockó, tehát már lehetne ilyen konfigja. A DDR2-s A64 is nagy durranás lesz, valószínűleg brutális RAM eredményei lesznek. Az is már csak 1 év. És akkor nem is beszéltünk a dualcore A64-kről, amik most még drágák, de majd csökken az áruk. Tehát elég nagy változások vannak most, és ez szerintem még 2-3 évig így lesz.
-
emre33
addikt
nforce4 és az amd 64 -hez nem ddr2 memória kell ? vagy így elvagyok tévedve ?
-
emre33
addikt
én is átakartam álni 64 bitre, de ezket a procikat vártam, csak az alaplap a gond, vegyek egy K8T800PRO, és használjam a mostani ddr memóriámat, vagy vegyek egy nfoprce4 alaplapot, uj ddr2 rammal, és pci-e kártyával . amiből persze nincs 256Mb 6600GT
-
Hun'reeth
őstag
Már foglalkoztatott egy ideje az s939 -re való átállás. Még jó, hogy nem hamarkodtam el.
Azért majd a tuningpotenciálra kiváncsi leszek.
-
Phil Collins
tag
''the current D0 revision will be replaced with the new E3 revision for the following CPUs:''
* Athlon 64 3000+ (ADA3000BIBOX) -> Athlon 64 3000+ (ADA3000BPBOX);
* Athlon 64 3200+ (ADA3200BIBOX) -> Athlon 64 3200+ (ADA3200BPBOX);
* Athlon 64 3500+ (ADA3500BIBOX) -> Athlon 64 3500+ (ADA3500BPBOX).
http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20050310212502.html -
Calogero
addikt
-
marcee
addikt
Arra lennék kíváncsi, hogy hogyan lehet majd megkülönböztetni a régebbi steppingektől. Végtére is SSE3, és alaplap kompatibilitás miatt ez komolyabb váltás, mint egy ''sztenderd'' steppingváltás. Remélem nem kell majd kód-listával és nagyítóval menni vásárolni, hanem egyértelműen jelezve lesz. (dobozon, hirdetésben)
Polika: Videókódolásügyben, ''frekvencia a legfontosabb'' álláspont mellé mindig tedd hozzá, hogy processzor családon belül, mert félreérthető! -
polika
senior tag
Nem akarok illúzió romboló lenni aki olyanokat irkál hogy lecseréli a mostani 90nm-es a64-ét amiben most csak sse2-van egy ilyenre az szerintem vagy buta vagy feszíti a zsebét a zsé...pont az a 5-10% CPU kell? de mire is? wordben való pötyögésre? mert ha játékra akkor inkább vegyen gyorsabb VGA-t... Mer az hogy lesz benne sse3 az nem azt jelenti hogy automatice hirtelen sokkal gyorsabb lesz a videokódolás, mert lehet az AMD féle implementáció nem olyan jó, plusz ne felejtsük el a videó kódolásnál a magasabb órajel ami kell.
Ha újonan veszi akkor lehet megéri várni, de cserélni egy alig pár hónapos CPU-t amit lehet húzni mint állat? (Nekem 2.4ghz-en megy alap feszen 1.8 helyett és az a64 freezerrel a hőmérséklet felkúszik akár 31 fokra is ha ráeresztem a prime-ot) -
anulu
félisten
egyelőre most kavarás van. nemrég mutattak be néhány példányt nF3 és nF4 lapokban, és volt olyan, amelyikben el sem indult. szerintem lesz egy compatibility list a ''régebbi'' alaplapokhoz. azért remélem, h BIOS update-el megoldható a kérdés. ez a proci túl jónan hangzik ahhoz, hogy alaplapgond árnyékolja be a premierjét...
-
anulu
félisten
válasz
Phil Collins #89 üzenetére
igen.
-
emre33
addikt
válasz
Phil Collins #89 üzenetére
4 memória modul használata ddr400-on tuti infomáció ?
már csak az a kérdés hogy az AGPés K8T800PRO lapokkal is müködni fog-e ez a proci, mert nemakarok uj agp-és kártyát venni -
ody42
senior tag
gyerekek, mostanában a számítógépbe lehet nyomni a pénzt folyamatosan, ha az ember a topon akar lenni
-
nap
addikt
''Aprilis 4-rol szoljon az enek, felszabadulva zengje a nep... ''
Jonak tunnek ezek az uj steppingek. Kar, hogy valoszinuleg neg kell varnom, mig kijon a pentium 5. -
Phil Collins
tag
Ha jól emlékszem, ennél az új A64 steppingnél már sebességcsökkenés nélkül lehet használni 4 memória modult az alaplapban.
Nem veszi vissza a sebességét automatikusan DDR333-ra, mint a mostani prociknál. -
-
anulu
félisten
válasz
Jim Tonic #71 üzenetére
ha jól tudom, az első dual-core A64-ek S939-esek lesznek. DDR2-t ameddig lehet, részemről hanyagolom, a mostani 7,5GB/s Everest szerinti RAM olvasás bőven elég. egyelőre biztos. Socket M-nek, vagy hogy a vérbe' fogják az hívni lesz majd DDR2 supportja, ha minden igaz 1207 lábbal...
-
Integra
titán
mennyibe fog fájni egy ilyen új 4000+???
-
-
-
Lassan meghírdethetem a mostani 3000+-om. Ha ezek kijönnek, leesik az ára.
OFF: Hihetetlen, hogy egy ilyen topikot is szét tudtok offolni. De olyan témával, ami aztán még a PH-ra is alig passzol.
[Szerkesztve] -
nRu3
addikt
Most már az új konfi csak azon mulik kmelyik lesz hamarabb , az új procik, a winfos 64bit, és hozzá az újgenerációs vinyó SATA II adatátviteli sebessége eléri a 300 MB/s-ot., és ez menyi pénz, lefosom a bokámat hogy ilyen szarokra költöm a pénzem
-
-
-
kalap_ur
tag
válasz
Overlocker #42 üzenetére
azt tom , csak arra gondoltam hátha a 600-as meg megy mondjuk 633-at esetleg...
-
-
kalap_ur
tag
válasz
Overlocker #40 üzenetére
hát akkor , yo lesz talán a 600-as adata (nem tom van-e más hasonló kategórájú tuning ram)
-
-
kalap_ur
tag
válasz
Overlocker #37 üzenetére
ez világos , de egy 3200+ esetén már nem kell akkora fsb a 3 Gh-hez , vagy tévednék ?
-
rup1u5
nagyúr
3G
-
-
kalap_ur
tag
válasz
Overlocker #33 üzenetére
3Ghz??? most már egészen biztos hogy várok , más kérdés , hogy nem is igazán tudnám még megvenni az új gépemet
-
nRu3
addikt
de talán az othoni forgalmazok amig elnem adják a elevultabb tipust az újjakat lehet még nem fogják árulni addig
-
Érdemes rá várni. Léggel visz 3Ghz-et is asszem thermalright xp-90-es hűtővel.
Nem hivatalosan már kapni(3800+),persze nem nálunk
-
sirály12
őstag
Had jöjjön az az új proci, már alig várom, hogy a mostanit egy olyanra cseréljem. Remélem lehet majd kapni kishazánkban is hamarosan.
Sirály12. -
anulu
félisten
-
DeadMeat
nagyúr
Azert kivancsi vagyok a gyakorlatban mennyivel fog tobbet menni az uj maggal.
-
engusz
veterán
Azt hiszem, hogy én is csúsztatom egy picit a gépfrissítést. Megvárom ezeket a Venice magos A64-eket.
-
Elrood
őstag
Remélem lesz teszt valahol, hogy mennyi a régi mem. vezérlős proci, és az új közti különbség
.
-
X@b3e
addikt
Yah, egyébként tényleg felmerült bennem is, érdemes még 2 hetet várnom az új gépemre
Megéri most már kivárni gép nélkül, amíg kijönnek a San Diegok?
Pláne,, hogy ha két hét és nem pedig több lex, mire ilyen procik lexnek itt... -
Zenty
őstag
Meg se kérdezem ez mikor ér ide e hozzánk ,és milyen nehéz lesz beszereznni a régi megmaradtakal szemben?
-
kalap_ur
tag
kérdés az hogy milyen előnyöket fog tapasztalni ebből az átlag júzer mint pl én ?
-
kalap_ur
tag
jáj , hát pont amikor már éppen kezd kialakulni bennem , hogy mit szeretnék venni , akkor jön ez..
-
rup1u5
nagyúr
egyik nap megepit az ember egy gepet ami a kovetkezore elavul.
gebasz -
anulu
félisten
hurrrá, ez talán felébreszti az ASUS-t, hogy kiadjon új BIOS-t az A8N-SLI-hez, ne csak a Deluxe-hoz szórja őket...
ez a mostani Beta jó, meg minden, de van benne 1-2 hülyeség, ami igazán meg lehetne már oldani vhogy... -
uzsz
senior tag
sorry hogy ilyennel zavarok, de mi is az ami változik?
-
Pompás, május környékén akartam rendszert cserélni... mondjuk hogy a VGA-val mi lesz az már érdekesebb kérdés (ld. mai teszt).
-
X@b3e
addikt
Remek...Most vettem meg az alaplapot, de akkor még a jövő héten nem érdemes procit venni hozzá
-
DeadMeat
nagyúr
Kar h csak mostt jon ki amikor mar elfogyizott a $!
-
ftc
nagyúr
Április 4 mire ide jut április közepe.Érdemes várni mostmár...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest