- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Aktív témák
-
pip
aktív tag
-
pip
aktív tag
''Előbbi csoportnak az Anandteches teszt szerint korrekt ellenfele a Celeron D''
a teljesitmenyukkel nincs baj, de szerintem akkor lennenek korrekt ellenfelek ha arban is ellenfelek lennenek.
Athlon XP 2600+ mar $76 aron elerheto mig a hasonlo teljesitmenyt nyujto Celeron D-335 legolcsobban $122. Durvan 60%-al dragabb. Ellenfelnek tehat ellenfel, de nem korrekt. Egyelore. Hiszen lehet, hogy csak azert ilyen draga mert meg uj.
A Duronokkal pedig nincs miert osszehasonlitani oket, mert azok meg tul olcsok. Nem egy kategoria. Az 1.8 Duron mar $40 alatt is elrheto, ez fele sincs a legolcsobb Celeronnak, es nem hiszem hogy sokkal gyengebben muzsikalna.
Mindezt nem elfogultsagbol mondom, hiszen semmi eloiteletem nincs a Celeronokkal szemben, volt mar nekem is cerkam igen regen (366@456 MHz rulez), amely az akkori mezonyben igen jo ar/teljesitmeny aranyt nyujtott es nagyon meg voltam vele elegedve. Sajnos mindig is a zsebem volt az egyik legfontosabb szempont ha szamgepet kellet vennem :(
[Szerkesztve] -
pip
aktív tag
Shejde akkor lenne igazan szep ha olyan arban mernek mint a Duronokat. A legkozelebbi arlistan 46 eurot kernek az 1.8-as Duronert, ez kb. fele a legolcsobb D Celeronnak es nem marad el semmiben tole, nem is melegedik, jol is megy, lehet hajtani es ha szeteg meg mindig lehet venni egy masikat az arkulonbsegbol :U
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor 400 Pro - gép a képben
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NBA és kosárlabda topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest