- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
pip
aktív tag
''Előbbi csoportnak az Anandteches teszt szerint korrekt ellenfele a Celeron D''
a teljesitmenyukkel nincs baj, de szerintem akkor lennenek korrekt ellenfelek ha arban is ellenfelek lennenek.
Athlon XP 2600+ mar $76 aron elerheto mig a hasonlo teljesitmenyt nyujto Celeron D-335 legolcsobban $122. Durvan 60%-al dragabb. Ellenfelnek tehat ellenfel, de nem korrekt. Egyelore. Hiszen lehet, hogy csak azert ilyen draga mert meg uj.
A Duronokkal pedig nincs miert osszehasonlitani oket, mert azok meg tul olcsok. Nem egy kategoria. Az 1.8 Duron mar $40 alatt is elrheto, ez fele sincs a legolcsobb Celeronnak, es nem hiszem hogy sokkal gyengebben muzsikalna.
Mindezt nem elfogultsagbol mondom, hiszen semmi eloiteletem nincs a Celeronokkal szemben, volt mar nekem is cerkam igen regen (366@456 MHz rulez), amely az akkori mezonyben igen jo ar/teljesitmeny aranyt nyujtott es nagyon meg voltam vele elegedve. Sajnos mindig is a zsebem volt az egyik legfontosabb szempont ha szamgepet kellet vennem :(
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I5-8600K
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest