- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Hacked_3996
csendes tag
vajon kryotech hütést is lehet már kapni külön szettben? :)
-
The_Tom
senior tag
válasz
Hacked_4174 #4 üzenetére
''...eszel egy ilyen pumpát Kb. 5000egységért, meg hozzá 2 gyorscsatit...'' - 5000-ért én inkább eszek egy rántott libamájat, sőt annyiból már ki jön két adag és nem is gyorscsatival hanem vmi finom körettel. :D
Bocs.
Üdv. -
HookR
addikt
válasz
Hacked_4174 #1 üzenetére
1300l/oras Sicce IDRA, amire gondolsz, s valoban erre epul ez a pumpa is.
-
Hacked_4174
csendes tag
Úgy értettem, hogy bemész a boltba, eszel egy ilyen pumpát Kb. 5000egységért, meg hozzá 2 gyorscsatit, daraonként 500 egységért és kész. De egyszerűbb, olcsóbb és jobb sima 'olivás' csonkokat használni.
egyébként nem igaz hogy nincs értelme nagyobb pumpát használni, mert a rendszer úgyis visszafogja. Én pl amíg 800l/h-s Novát használtam (valós kb.350l/h), mire átnyomta a vizet a rendszeren csak óránként 90-110l maradt az erjéből. Ez viszont egyáltalán nem olyan gyors, pláne vastag (10-es, 12-es) csöveknél. -
JiM
tag
Hat ja, ez tiszta Nova pumpa, en tegnap vettem pont egyet, 4800 brutto-ert, es 800l/oras...egyebkent meg hulyeseg az 1000 feletti teljesitmeny is egy ekkorka rendszerbe, a viznek hulnie sincs ideje :)
-
Hacked_4177
csendes tag
válasz
Hacked_4174 #1 üzenetére
tenyleg hol lehet egesz rendszer venni ?
-
Hacked_4174
csendes tag
Nehogy már bevegyétek...
Ez akkora kamu, mint id Tócsva! Ez a leg hétköznapibb Sicce pumpa, + két szimpla gyorscsati! (Na jó a leg hétköznapíbb a Sicce Nova, ami 800l/h-s, ez eggyel jobb). Ez az egész cucc max 6000pénz itthon! 12000-ből már egy eheimet is kap az ember, kerámiabetéttel meg mindennel.
Aktív témák
- Honda topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Horgász topik
- Battlefield 6
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drón topik
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest