- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
- iOS alkalmazások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Hacked_4174
csendes tag
Úgy értettem, hogy bemész a boltba, eszel egy ilyen pumpát Kb. 5000egységért, meg hozzá 2 gyorscsatit, daraonként 500 egységért és kész. De egyszerűbb, olcsóbb és jobb sima 'olivás' csonkokat használni.
egyébként nem igaz hogy nincs értelme nagyobb pumpát használni, mert a rendszer úgyis visszafogja. Én pl amíg 800l/h-s Novát használtam (valós kb.350l/h), mire átnyomta a vizet a rendszeren csak óránként 90-110l maradt az erjéből. Ez viszont egyáltalán nem olyan gyors, pláne vastag (10-es, 12-es) csöveknél. -
Hacked_4174
csendes tag
Nehogy már bevegyétek...
Ez akkora kamu, mint id Tócsva! Ez a leg hétköznapibb Sicce pumpa, + két szimpla gyorscsati! (Na jó a leg hétköznapíbb a Sicce Nova, ami 800l/h-s, ez eggyel jobb). Ez az egész cucc max 6000pénz itthon! 12000-ből már egy eheimet is kap az ember, kerámiabetéttel meg mindennel.
Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- OLED monitor topic
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest