- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toto89
csendes tag
Nos meglepődve olvastam véleményedet, köszönöm tanácsodat.
Az igazat megvallva valamivel több, mint a felét eltaláltad a dolgoknak.
Nem volt az megadva,hogy ne licitáljak, én magam választottam a priv. megoldást, és tényleg szinte csakis kizárólag románokkal sikerült emaileznem, akiknek persze tartózkodási helynek meg volt adva Anglia, vagy Németország.Fotót nem kértem eddig róluk, nem volt róla szó, a fizetés a legtöbb helyen eBay-en keresztül történt volna, bár 1-2 románnál Western Uniont irtak, mondanom sem kell h aki azt irta h romániábol küldi azzal onnantól 1 sort sem emaileztem.Az bennem is felvetődött,hogy a software kezdeti hibákkal küszködhet, bár mindenütt adtak volna garanciát rá, hol 1, hol 2, hol 4 évet, bár ezt a számla nyilvánvaló hiánya miatt nemtudom, hogy tudtam volna-e használni.Most épp egy állítolagosan német csávóval emailezek, akinek kb 8000 megítélése van(mind 1-1 sikeres üzlet után), ebböl 99,8% pozitv és ezen kívül sok mindent árul eBay-en, ebböl gondoltam h megbizhatobb.Az nekem is megfordult a fejemben, hogy nehogy valami dummy telefont küldjön, bár ez az ember tényleg tisztességesnek tűnt, a fizetés eBay-en keresztül történt volna és adni akart mellé ajándékba 1 7610-est is.
Azok után amit olvastam itt lehet, hogy inkább Sulinetes Laptopot veszek itthon.
Köszi a tanácsokat. -
bences
tag
Ez a durva:
rákerestem ebayen n95re, elsőre katt, szokásos átveréses hülyeség, egyszerre több fajta nokiát árul, végén ott volt egy kérdés, h végülis melyik telre lehet licitálni. Idézek az oldalról:
''Question & Answer Answered On
Q: what phone would I be bidding on?
Oct-17-06
A: Hello, THIS LISTING IS FRAUDULENT!!!. DO NOT BID ON THIS ITEM!!! Someone has been using my account to list and sell items without my knowledge.....until now. They have been reported to Ebay's authorities, along with all of their FAKE bidders, and I can assure you that the whole lot of them will be dealt with accordingly, and thrown off of Ebay for good! And as for you, MR or MS Fleadirt who has been using my account fraudulently to steal money from people..... just remember the rule of three's....whatever you put out into this world will come back to you three times over...... so your three will be coming back to bite you in the BLEEP real soon! Hope you have fun with that. Thank You from the REAL Worleygirl111''
Szép, h már az ebay-es accountok sincsenek biztonságban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest