- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
bences
tag
Hi!
Voltam ma mobilshow-n, és kézbe fogtam egy N95-öt.
A slide-ja rugós. kicsit tolni kell, de a végén a rugó felrántja a helyére.
Az op rendszer még igen lassú volt rajta, galéria kb 10 mp volt míg betöltött, de gondolom ez még változni fog. Ami nem tetszett, és nem tudom mennyire változhat még, h a slide lötyög.
Ja és a bemutatkozik az N95 c ''műsor'' egy rakat semmi. egy csávó meg egy csaj ''elpantonimezi'', színészkedi, h mit lehet csinálni az N95-tel.
legalábbis azt mondták, h azt csinálták
[Szerkesztve] -
bences
tag
Ez a durva:
rákerestem ebayen n95re, elsőre katt, szokásos átveréses hülyeség, egyszerre több fajta nokiát árul, végén ott volt egy kérdés, h végülis melyik telre lehet licitálni. Idézek az oldalról:
''Question & Answer Answered On
Q: what phone would I be bidding on?
Oct-17-06
A: Hello, THIS LISTING IS FRAUDULENT!!!. DO NOT BID ON THIS ITEM!!! Someone has been using my account to list and sell items without my knowledge.....until now. They have been reported to Ebay's authorities, along with all of their FAKE bidders, and I can assure you that the whole lot of them will be dealt with accordingly, and thrown off of Ebay for good! And as for you, MR or MS Fleadirt who has been using my account fraudulently to steal money from people..... just remember the rule of three's....whatever you put out into this world will come back to you three times over...... so your three will be coming back to bite you in the BLEEP real soon! Hope you have fun with that. Thank You from the REAL Worleygirl111''
Szép, h már az ebay-es accountok sincsenek biztonságban. -
bences
tag
Csak annyit mondanék, h nehogy megvedd!
Kitalálom: nem sima licit v buy it now, hanem volt egy email cím ahova írtál, esetleg még meg is indokolják h miért oda írj, vmi ilyennel, h agyonspammelődött az ebayes emailje. Ha rákérdezel h melyik országban van a tel akkor esélyesnek tartom pl Romániát, ha megkéred h csináljon egy fotót a telről ami mellé tesz egy papírt amire pl írja fel h ''faház kis kerttel'', akkor azt fogja mondani, h nem gondolod h le tudom fotózni, a telefon már küldésre készen várja letétben h indítsam. Ja meg még azt h ha rákérdezel h miért bíznál egy idegen emberben, akkor szinte biztos h ez szerepelni fog a válaszban: ''I'm a honest man!'' Ami a legfontosabb, h ha nem tévedek akkor Western Unionon keresztül kell fizetned, v vmi hasonló ellenőrízhetetlen fizetési formán át, ahol semmiféle biztosíték nincs. Kérdezd meg hol a tel, címre pontosan, mondd neki h pont oda fogsz menni, mittudomén mikor, és átvennéd személyesen. Ragaszkodni fog az eredeti verzióhoz.
Szóval mindenkinek mondom, h ne vegyen ebayen még meg nem jelent telefont, mert mind átverés, pláne ha még nagytételben is akarják árulni. Legnagyobb vicc amikor 5-t n95öt eladnának 1000$ért. Biztos lesz ilyen is. Soha semmilyen körülmények között ne fizessetek Western Unionon keresztül olyan embernek akit nem ismertek.
Remélem, h nem ez az eset áll fent, de én akkor is azt mondom, h ilyen telt, ebayen v bárhol, csakis személyesen vásároljatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest