Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabicska
tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Szépen meghúztad a procidat 3.4GHz-re.
Grat

Mind1 a 2 magosról is jó kép, mert a mostani 1 magos CELERON procim már kezd nagyon elavulni, és a feladatkezelőben is már unalmas látvány!!
Én amit veszek C2D E4400-as 2.0GHz az alapórajele (10x200), és én 2.6-ra akarom húzni (tehát 260x10).
Köszi a képet: hunnylander
Mellesleg: ngabor2 üzetetével teljes mértékben egyetértek, mert a 2 magos C2D-k se fognak soha kikopni. És még annyira gyerekcipőben járnak az efféle többszálon futó alkalmazások, hogy szerintem a procik megelőzték a korukat 3(!!) évvel.
Nem tudom én ezt az E4400-ast kb 5 évre tervezem, mert egy celeronom volt 2 évig (csak a tunnig miatt besült) aztán jött még 1 celeron 3 évig, és még most sincs annyira elavulva a celeron sem mint sokan gondolják.
Sok ismerősöm/családtagom még mindig 2Ghz körüli Celeronokkal gépezik, és nem panaszkodnak. Na mind1 végszónak annyit, hogy akinek szívfájdalma a 4 magos C2Q, vagy az AMD 4x4 az vegye meg, és használja egészséggel.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest