Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabicska
tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Figyi nem akarlak lelohasztani, de multiba a Call of Duty 1 1024*768-as felbontáson 32 bit-es színmélységen ment, mellette az Windows Live messenger 8.0-a amin mikivel beszéltünk, és mellette torrentről szedtem le cuccot. A celeronok elsőre nagyon ''butának'' tűnnek, de nem azok. Nagyon jól terhelhetők.
Gondold meg máskor, hogy mit írsz!! ok?? na nincs harag ugye?
-
fabicska
tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Szépen meghúztad a procidat 3.4GHz-re.
Grat

Mind1 a 2 magosról is jó kép, mert a mostani 1 magos CELERON procim már kezd nagyon elavulni, és a feladatkezelőben is már unalmas látvány!!
Én amit veszek C2D E4400-as 2.0GHz az alapórajele (10x200), és én 2.6-ra akarom húzni (tehát 260x10).
Köszi a képet: hunnylander
Mellesleg: ngabor2 üzetetével teljes mértékben egyetértek, mert a 2 magos C2D-k se fognak soha kikopni. És még annyira gyerekcipőben járnak az efféle többszálon futó alkalmazások, hogy szerintem a procik megelőzték a korukat 3(!!) évvel.
Nem tudom én ezt az E4400-ast kb 5 évre tervezem, mert egy celeronom volt 2 évig (csak a tunnig miatt besült) aztán jött még 1 celeron 3 évig, és még most sincs annyira elavulva a celeron sem mint sokan gondolják.
Sok ismerősöm/családtagom még mindig 2Ghz körüli Celeronokkal gépezik, és nem panaszkodnak. Na mind1 végszónak annyit, hogy akinek szívfájdalma a 4 magos C2Q, vagy az AMD 4x4 az vegye meg, és használja egészséggel.
[Szerkesztve] -
fabicska
tag
én csak annyit értek a kép alatt, hogy a feladatkezelőben a teljesítmény fül alatt nyomsz egy Print Screen gombot, aztán paint vagy valamilyen képszerkesztő progi szerkesztés->beillesztés.
Majd elmented JPG-be azt annyi.
Szerintem nem nagy kérés, dehát mind1 köszönöm a hozzászólást!
[Szerkesztve] -
fabicska
tag
Sziasztok!
Nekem eddig (3 éve) egy Celeron 2.26Ghz-es procim volt.
A hét közepén kapok egy Core 2 Duo 4400-at.
Szerintem már az is mindenre elég.
Nem tudnám elképzelni a gépemben egy 4 magost, nem csak ezért mert túl új, és nem azért mert tömegcikk, hanem azért mert nincs rá szükségem. Ennyi.
Valaki akinek egy 4 magosa van küldene egy képet a Feladatkezelő->teljesítmény oldalról?
Lehetőleg nagyobb mint 1024*768 Pixeles képet. (Csak kíváncsiság, hogy hogy néz ki!!
)
Köszönöm.
Sziasztok
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- World of Tanks - MMO
- Hollow Knight és Silksong
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)