- VoLTE/VoWiFi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
KEndre
HÁZIGAZDA
Beszúrtam a Napis interjúba: ERP - integrált vállalatirányítási rendszer. Elfogadom az érvelésed, hogy sokan nem tudhatják, mi ez a rövidítés.
-
luciferc
őstag
Részben igazad van, nem olyan ordító reklám, mint a korábbi esetben, az utolsó kérdést meg éppen tekinthetem egy kis ''barternek'' is, cserébe az interjúért, de szvsz részben mindenképp reklám a cégnek, információtartalma viszont nagyon gyér az átlagembenek, tehát inkább reklám. szvsz
Másrészt meg, ha nem tekintem reklámnak, akkor egy irdatlan szar és diletáns interjú. Én pl azért kattintontam rá, mert érdekelt volna, hogy mi is az ERP, miket takar, mi jellemzi, mindezt a cikk elején olvasva. Ebben az cikkben viszont csak az interjúalany szövegéből lehet valamit megtudni, a maszlagból kell hámozni.
Szóval ha csak az ERP-t ismerőknek szól a cikk, akkor szvsz kifejezett szakportálon lenne a helye nem az ITNews-on, ha meg nem, akkor az elejére nagyon kivánkozna 5-10 mondat az ERP-ről.
szvsz -
KEndre
HÁZIGAZDA
Mondjuk nem egy bujtatott reklámról van szó szerintem, de várjuk meg mások véleményét is!
Egy interjú mindig is annak a véleményét fogja tükrözni, akit megkérdeznek. Nem tudom mi itt a probléma. Lehet vele vitatkozni, sőt, akinek más véleménye van, rajta... itt a lehetőség.
Ez a piac érzékeny minden rezdülésre, aki meg elolvassa ezt az írást, az tudja, mi az az ERP. Sajnos itt a sok kicsinek veszélyhelyzet van, ha nem beszélünk erről, akkor is ez van. Ki kell találni a kitörési pontokat! -
luciferc
őstag
nem akarok kukacoskodni, de ez szvsz megint inkább (nagyon) marketing cikk, jó nagy (x) kell rá. Abból látszik pl, hogy eszébe sem jut elmondani az elején, hogy mi az az ERP. meg úgy az egész. szóval ez így elég gáz, nem kéne átvenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest