- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
luciferc
őstag
Részben igazad van, nem olyan ordító reklám, mint a korábbi esetben, az utolsó kérdést meg éppen tekinthetem egy kis ''barternek'' is, cserébe az interjúért, de szvsz részben mindenképp reklám a cégnek, információtartalma viszont nagyon gyér az átlagembenek, tehát inkább reklám. szvsz
Másrészt meg, ha nem tekintem reklámnak, akkor egy irdatlan szar és diletáns interjú. Én pl azért kattintontam rá, mert érdekelt volna, hogy mi is az ERP, miket takar, mi jellemzi, mindezt a cikk elején olvasva. Ebben az cikkben viszont csak az interjúalany szövegéből lehet valamit megtudni, a maszlagból kell hámozni.
Szóval ha csak az ERP-t ismerőknek szól a cikk, akkor szvsz kifejezett szakportálon lenne a helye nem az ITNews-on, ha meg nem, akkor az elejére nagyon kivánkozna 5-10 mondat az ERP-ről.
szvsz -
luciferc
őstag
nem akarok kukacoskodni, de ez szvsz megint inkább (nagyon) marketing cikk, jó nagy (x) kell rá. Abból látszik pl, hogy eszébe sem jut elmondani az elején, hogy mi az az ERP. meg úgy az egész. szóval ez így elég gáz, nem kéne átvenni
Új hozzászólás Aktív témák
- Légies iPhone halvány színei
- Everest / AIDA64 topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest