- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Netfone
Aktív témák
-
haver
tag
Azert varjunk azzal a nagy automatizmussal!
UHU ala tettem fel es - mint nem tamogatott distri - szukseg volt a kernel forrasara, hogy elkeszithesse a modult. Ezt meg is tette (ez sporolta meg a kernel illetve GLX 'make install'-jat). Az X configfajljat u g y a n u g y kezzel kellett atszerkeszteni, mint elotte. (nv <-> nvidia, DRI ki, GLX be).
Arra gondoltam, amikor letoltottem, hogy lesz egy install es kesz. Ehhez kepest ugyanugy kell kuzdeni :)) Na jo! nem kell a kernel es glx forrasra vadaszni. Alairom.
Udv -
Hardzsi
tag
Teljesen egyetértek. Monnyuk szerintem több probléma is felmerülhet egy usernél a ''make install'' beírását követően (vagy azelőtt), és különben is, aki desktop oprendszer ''mezei felhasználó''-ként grafikus felületen használ, annak miért kellene a telepítéseket konzolról végeznie, számára idegen fájlkezelő és szkriputasítások használatával. Külön öröm, hogy az automatikus netes frissítés is megoldott. Mindegy, hogy ez az ötlet a ''Windows Update''-ből származik-e vagy sem, ez egy hasznos fícsör. A teljes linux is megérdemelne valami hasonló ''Linux Update''-et, persze az újabb distrokat nem tanulmányoztam, mennyire megoldott náluk ez a dolog. Gondolom/remélem a SuSE 8.2 tartalmazni fog ilyesmit.
Vajon az ATI hogy áll ezen a téren? -
Genialis
aktív tag
A hírnek nem a címe a lényeg, hanem az, hogy totál automatikusan települ a driver most már linuxon is. Ez remek, mert eddig aki nem tudta beírni, hogy make install, az nem tudta telepíteni az Nvidia drivereket. És akkor a linux volt a szemét gonosz.
-
Zsiba
senior tag
Benzinem van, de kocsim nincs hozzá :)
-
Sanya
nagyúr
Csak már jönne az FX.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest