Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
haver
tag
Azert varjunk azzal a nagy automatizmussal!
UHU ala tettem fel es - mint nem tamogatott distri - szukseg volt a kernel forrasara, hogy elkeszithesse a modult. Ezt meg is tette (ez sporolta meg a kernel illetve GLX 'make install'-jat). Az X configfajljat u g y a n u g y kezzel kellett atszerkeszteni, mint elotte. (nv <-> nvidia, DRI ki, GLX be).
Arra gondoltam, amikor letoltottem, hogy lesz egy install es kesz. Ehhez kepest ugyanugy kell kuzdeni :)) Na jo! nem kell a kernel es glx forrasra vadaszni. Alairom.
Udv
Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest