- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Új hozzászólás Aktív témák
-
m@xsys
senior tag
''Ha igen, akkor ez nem neked való. Nagyon gyorsan hozzátenném, hogy a általában a BT fülesek nem bírnak 3 óránál többet.''
Csak megjegyezném a Motorola H500 pontosan nekem 3 óra 50 percet besztem 1x.
(megjegyezném mielött szóvá tennétek a Voda óránként bontja a vonalat és visszakellett hivni az illetőt, de a hivás igy is majdnem 4 órás volt. Erre a WEP 150 már nem képes
A Motorolák majdnem mind kibirnak annyit és a SE HBH 610 is nagyon jó.
Nokiára igen, lehet mondani, h nem bir ki ennyit.
Aki használ BT-t az nem Nokiát vesz
Még is csak a SE és a Moto fejleszti jobban a BT-it.
Na és sokkal kényelmesebbek is!
Nekem kényelmesebb így egy BT headsettel beszélni ilyen hosszu időt
[Szerkesztve] -
Sebhelyes
senior tag
Nagyon dezájnos... de ha a mikrofon is a fülnél van, hogy lehet használni... fülig érő szájjal kell üvölteni?
-
-
Gubro
senior tag
A kettő együtt beszélgetési időben valóban többet tud.
Ettől függetlenül nagyon csodálkoznék, hogyha napi 3 óránál többet beszélnél egyfolytában.
Ha igen, akkor ez nem neked való. Nagyon gyorsan hozzátenném, hogy a általában a BT fülesek nem bírnak 3 óránál többet.
Szerintem ezt nagyon benézted. Olvasd el mégegyszer, szerintem kevered a beszélgetési és a készenléti időt. Ez utóbbi 100 óra... -
m@xsys
senior tag
Ne félj tölle, a fülbedugos nagyon kényelmes és praktikus napszeművegnél is.
Én egy Samsung WEP 150-et használok és van hozzá több gumigyürű és nem esik ki a fülemből. Ha éppen kajálok akkor sem. Kereskedőknél meglehet kapni 10 ezerért (amugy 16-18e) Ezeket vitrinből ki lehet probálni az EW-be, majd megveszed máshol, ahol olcsóbb. Plantronicsot is árulnak, de csak 3 félét
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
A Plantronics 3 különböző méretű füldugót ad hozzá, érdemes a legnagyobbat használni, ami még belemegy a füledbe. Egyébként van hozzá kampó is, de én nem használom, megtartja a szilikongumi a fülemben. A 655-ös annyival tűnik jobbnak ilyen szempontból a 640-nél, hogy közelebb simul az archoz, így bentebb van a súlypontja, még kevésbé akar kifordulni. A 9 g már nem vészes, de 15 g fölött egyáltalán nem vennék headsetet...
-
Gubro
senior tag
Nekem egy SE HBH-IV835 típusú van. Ez az az agybaszólós verzió, azért jó, mert ha szemüveges vagy, vagy sokszor hordasz napszemüveget (mondjuk fényérzékeny a szemed), akkor nem zavarja a szemüveg szárát a headset szára.
Nekem nem esik ki a fülemből, igaz, próbáltam a nokia hasonló rendszerű fülesét, az kiesett.
Ki lehet próbálni őket - a megfelelő helyen - privátban megírom, ha érdekel. -
Skipqer
tag
Nem tudom mennyire jellemző rád, hogy napi 3óránál többet beszélsz mobilon. Ha viszont ezt nálad átlagos, akkor pl. a T-nél a hűségpontjaidból kapásból vehetnél 3ilyet, az meg már rögötn 9óra beszélgetési idő, szal le van tudva a napi munkaidő
Egyébként gyönyörű kis ékszer ez. Nekem a P990 mellett kb. ugyanazt a reakciót váltáná ki, mint a telcsi: ''hűűű mekkora!'' -
erdoke
titán
A Plantronics Discovery 655-öt láttad már? Még nekem is megfordult a fejemben, hogy beújítom a 640-es mellé, csak az ára... [link]
BT 2.0, DSP zajszűrés, vibra, sokféle tölthetőség (akár elemről is), stb. Emellett csak 9 g, és még inkább a fejemhez közeli a súlpontja, mint az azonos tömegű 640-nek.
[Szerkesztve] -
atosz
őstag
Már ne haragudjatok, hogy leszólom, de ennek sok értelmét nem látom. Max 3 óra besz. idő lóf@x... Egész nap dugdossam a a csili asztali dokkolóról a fülembe és vissza? Sztem komolytalan.
-
ByB
addikt
Igazán egyetlen komoly problémája van ennek a headsetnek, hogy tényleg nehéz mellé hasonló kvalitású telefont társítani! Egy Mobiado, egy Zenum, esetleg egy Vertu, vagy a ''kommerszek'' közül egy Nokia 8800...
[Szerkesztve] -
_seth_
veterán
A kor számítana? Nem hiszem... (+ inkább bizonyíték arra, hogy jó teló hiszen még mindig kapható szemben más gyártók hasonló vagy csak fele annyi idős telefonjaival...)Tucattelefon? Akkor nem sok telefon lehet menő: vannak ezek a veptu telók meg a drágakővel kirakottak de ha megnézel egy filmet/vagy vmilyen ''sztár'' intejút olyat nem látsz a kezükben... V3 black viszont sokszor feltűnik + mostanában a nokia N93 (asszem az az elforgatható, kinyitható carl zeiss opt zoomos telcsi).
V3-ból is van pl D&G ami pl egészen szép bár nekem a fekete jobban tetszik -
Njördli
tag
Sztem sem,csak az feketében legalább elegáns.
(az más kérdés hogy mostanság már pont olyan erősen pigmentált egyedek kezében látni tonnaszám ilyet,mint amilyen fekete a teló)
Ami ütne ehhez az legalább valami csupafém-króm tella kéne hogy legyen.(az N-91 túl dagi,a 8800 meg pigmentált-szindrómás,á la v3)
-
Njördli
tag
Nagyon tetszik,ahhoz képest hogy milyen csöppség meglehetősen elegáns. Ehhez viszont tényleg egy legalább ilyen kvalitású telefon illik, megkockáztatom hogy egy v3 sem elég menő hozzá
-
Integra
titán
az első bt headset ami tetszik
-
Gubro
senior tag
válasz
kamikaze boci #2 üzenetére
Köszi, javítottam.
-
kamikaze boci
őstag
Szép cucc.
''A készenléti idő akár a 100 órát is elérhető'' -
ByB
addikt
Álom, ''bárcsak én terveztem volna'' kategória! Technológiai és formai innovativitás egyben, már csak egy hasonló kvalitású telefont igényel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged