- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Godlike
tag
Még ezt elfelejtettem!
19-es crt monitorom van de játszani csak 1024x768ban játszok COD2 őt a neten főleg!
A halálra effektezett játékok gusztustalanok a halálom mikor az nfs-ben úgy csillog az aszfalt mintha állandóan vízben autóznál és a kocsi fényezése annyira tükröz hogy már egy légy is pofára esne rajta. Persze egy átlag géppel neki se állj a játéknak mert élvezhetetlenül lassúka
lesz.
Kérdem én minek ez?
Jó példa a Half Life 2 mindenen futott élvezhető kinézettel jókat lehettett vele játszani! -
Godlike
tag
Üdv!
A legnagyobb gond szertintem a Windows! Sok embert ismerek (többek között én is) akinek a gépe dx10 es cuccokat rejt, de amíg a Vista egy f#s addig minek váltson az ember. Csorhathatjuk a nyálunk a Crysis videókra. Arról meg ne is beszéljünk hogy pont az nvidia bénázik a visztás driverekkel és a várva várt olcsó dx10es kártyákat (8600) annyira lebutították hogy szőrnyű! Maguknak is köszönhetik!
Úgy kell nekik!
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest