- Mobil flották
- Magisk
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Aktív témák
-
Petya
tag
Ha te nem láttál olyan tesztet akkor nem tudom hol nézted mert fullra van velük a net (sok-sok játékkal tesztelve). Azonkívül nemcsak ''nVidia-csicska'' oldalakon volt jobb. De ezek szerint akkor már majdnem mindenki az. És ehhez nagyban hozzájárul hogy most dobta ki az nVidia a detonator FX-et, ami ugy tűnik az első detonator driverhez hasonló nagyon komoly előrelépés mert a gagyi FX5800 is azért megdomborodik alatta.
Na ezek után mondja valaki hogy nem vagyok nVidia fan. Pedig már gondolkodtam egy natúr R9700-ban. De hála égnek van ismét stabil nVidia kártya.
Aki a grafikonoknál többet lát az meg a szövegből ugyis látja mennyire kamu egy oldal vagy tényleg tudnak is valamit.
Ne hasonlítsátok már ezt a szituációt az első FX kamu tesztekhez amiken csak röhögni lehetett és mindenki sejtette hogy sántít a kártya a 128 bites memóriavezérlő miatt. -
Petya
tag
brrr... nem értem. ''Ha az 5900-as egyértelműen gyorsabb lenne, akkor szerinted nem gyorsítana az ATi?''
Gyorsabb és gyorsit is az Ati. Nagyon helyes de az előző hosszászólásomban idézett állítás akkor sem igaz.
nV nem képes nagyot dobni? Ez a nagy dobása most. Szarból aranyat varázsolni - már elnézést.
Legjobb tudomásom szerint azért nem jelenik meg az R400 mert bevár egy-két későbbi technológiát. És együtt fog megjelenni ugye (vagy nem) az NV40-el. Ha nem lenne gyorsabb az 5900 akkor nem lenne szükség 360-ra.
Szóval hol itt a gond?
A tesztelők tapasztalata hogy az új driver enyhén bugos és lassabb a régi drivernél. Anandtechen képet is láthatsz róla ahogy átlátszanak a fények a takaráson.
Ennyire azért nem kéne elfogultnak lenni egyik gyártó irányába sem. Vagy fáj hogy pillanatnyilag az nV van elöl? tudod a betonba... -
Petya
tag
''A GeForce FX 5900 Ultra néhol gyorsabb, néhol lassabb az ATI RADEON 9800 PRO 256 MB-os verziójánál.''
khm.. nem tűnik úgy hogy az R9800 fel veheti a kesztyűt. Igencsak jó lett ez az 5900. Akárhol is nézem nem sok helyen gyorsabb... de ezen kár vitatkozni. A tegnapi prohardveres cikk is érdekes volt, szerintem nem nézett körül alaposan (nem csak a grafikonokat) az illető. Hozzá kell tenni hogy az új Ati driver ismét kaka. Valszeg ezért is a lemaradás.
Aktív témák
Hirdetés
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest