- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Aktív témák
-
MasTer
tag
válasz
peace&love #5 üzenetére
http://www.xbitlabs.com/video/3dsmax5/
Itt található némi teszt a ''komolyabb'' dolgokról pl. smax5, ill csak az. Hát... -
peace&love
aktív tag
Épp az a cikk lényege, hogy a többi kártyával egy kalap alá véve tesztelik ezt a VGA-t is, álltalában játékokkal, vagy olyan progikkal amik majdan elkészűlő játékok effetusait alkalmazzák. De ezek nem használják ki a kártya nyújtotta szávszélességet, relative tehát az ati meg mittoromémmilyen kártyákat is be lehetne egy nem Frame/Sec jellegű, hanem képélesség+3DSMax render+10bites csatornánkénti színmélységes+3monitoros tesztbe vonni aztán elmondani róluk, hogy hát igen, valamire azért azok is jók...
NEM? -
napos2600
tag
akkor en mit matrox buzi #3 szinten remenykedve varom ezeket a fejlemenyeket:))
-
Power
senior tag
Nem az itt a lényeg, hogy szebb képe van, hanem a képmínőség/ár és a teljesítmény/ár...alaposan le van maradva.
Meg is értem, hogy sok embert kirúgnak...komoly tervezési hibák vannak itten. -
cookiemonster
csendes tag
válasz
peace&love #1 üzenetére
amikor végre pénzem lett arra, hogy ''rendes'' vidikártyát vegyek a gépembe, több hónapi töprengés után egy G400-ba ruháztam be. Azóta sem bántam meg, mer azóta sem láttam ilyen szép képet a kistévén....és persze azóta is megvan, most éppen a barátnőm gépében, néha leülök ám nosztalgiázni. A lényeg az, hogy nem gyors, de gyönyörű
Hajrá Magyarország, hajrá Matrox-buzik! -
peace&love
aktív tag
Na ennyi. Egy csomó fórumba' széjjel kérdezősködtem az agyamat, hogy vajon miért nem megy úgy a parhelia ahogy kéne, erre most végre le van ide írva hogy miért. Feketén-fehéren, úgy hogy még én is értem.
Azért egy olyan fanatikus Matrox-buzi mint én nem tántorodik el.
A most öszeállítandó vadiúj céges gépembe Parhelia lesz, mert az jó.:DD :DD :DD
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest