Aktív témák
-
ahogy én tudom, azt a bizonyos linuxot azért a hardver bizergálásával rakják fel a dobozra, szóval ennyi erővel lehetne mondjuk egy apple oprendszerét is felgurítani rá, vagy mondjuk a c64es bézikjét... erősen sarkítva persze.
még annak idején egyébként lehetett hallani olyan pletykákat, hogy kapus béla bácsi feldobott egy millát jenki valutában annak, aki hardveres nyúlkapiszka nélkül, csak szoftveresen linuxot rak fel a dobozra, bár nem tudom, mi igaz ebből, de azért jópofa dolog... :D aki meg látta tegnap a pirates of the silicon valleyt a viasaton, és mellérakja a hírt, hogy bios helyett efit akar az ms plusz még mellégondolja az ms dzsójsztíkot, ms patkányt, ms bill.t, ms hálózati elosztót (220ast, nem routert), meg az ms windoze-t, akkor eléggé csúnya jö9vőkép kezd majd el kibontakozni lelki szemei előtt... mint anno 1984ben... :F
Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest