- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
Sipi
addikt
Háát... Kis-közepes cégnél igen nagy jelentőségű. Kisebb cégnél is 12 millió forintot elérheti az oprendszer és az Office ára.
A nagyobbak pedig még inkább a fogukhoz verik a garast.
Ha pedig az ér nem jelentőségteljes, mi lehey az? A support. Ami viszont megintcsak nem jár az MS termékekhez. Mit kapsz supportként hozzájuk? Mert tényleg érdekel, ezek szerint az összes beszerzésünkben elkúrtam valamit...:D
Sipi -
Sipi
addikt
Dehogynem indulok! Hiszen pont erről van szó: így is, úgy is képeznem kell az alkalmazottat. Akkor pedig édesmindegy, mit tanítok be neki: lehet MS-Office is, de ha ezt választom, _akkor is_ képeznem kell. Választhatok mást is. Pl. OpenOffice. Majdnem ugyanazt tudja, kezelése nagyon hasonló. Ha a felhasználó nem képes megtanulni mást, mert más helyen van az Open ikon, egyszerűen nem való olyan munkára, ahol számítógépet kell haszálni. Ezt sem értik meg sokan a cégeknél...
Sipi -
Sipi
addikt
Pont azokat írod, ami én is...:)
Frissítés, tech-bázis pl. OpenOffice-hoz IS ugyanúgy megvan.
Az 5-6 fős részt nem értem, persze, hogy nem lehet sok gépnél egyesével frissíteni, de hogy jön ez az MS-supporthoz? Mert az nem fog kimenni helyettem, és egyesével telepítgetni...:D
Szerződni pedig bármkivel lehet. Miért ne vállalhatna egy normális cég supportot OpenOffice-hoz? Ha supportot kötsz MS Office-ra, akkor sem a Microsoft fog kijönni hozzád, hanem a szerződött partner.
Sipi -
Sipi
addikt
Ja, még egy. Sajnos, a legtöbb (főleg közintézményben dolgozó) felhasználó MS Office-alkalmazásokban SEM tud dolgozni... Néha ott tartok, hogy kirángatom a kezéből az egeret, és megcsinálom én...:)
Ehhez oktatás kell(ene), amit az MS nem ad. Könyvet kapsz, de nem hiszem, hogy ha a felhasználókhoz vágod, ujjongva vetik ár magukat, és pár nap múlva frissen képzett Word-gurukként lépnek be a cég kapuján...:D
Sipi
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest