Aktív témák
-
Sipi
addikt
Háát... Kis-közepes cégnél igen nagy jelentőségű. Kisebb cégnél is 12 millió forintot elérheti az oprendszer és az Office ára.
A nagyobbak pedig még inkább a fogukhoz verik a garast.
Ha pedig az ér nem jelentőségteljes, mi lehey az? A support. Ami viszont megintcsak nem jár az MS termékekhez. Mit kapsz supportként hozzájuk? Mert tényleg érdekel, ezek szerint az összes beszerzésünkben elkúrtam valamit...:D
Sipi -
Sipi
addikt
Dehogynem indulok! Hiszen pont erről van szó: így is, úgy is képeznem kell az alkalmazottat. Akkor pedig édesmindegy, mit tanítok be neki: lehet MS-Office is, de ha ezt választom, _akkor is_ képeznem kell. Választhatok mást is. Pl. OpenOffice. Majdnem ugyanazt tudja, kezelése nagyon hasonló. Ha a felhasználó nem képes megtanulni mást, mert más helyen van az Open ikon, egyszerűen nem való olyan munkára, ahol számítógépet kell haszálni. Ezt sem értik meg sokan a cégeknél...
Sipi -
Sipi
addikt
Pont azokat írod, ami én is...:)
Frissítés, tech-bázis pl. OpenOffice-hoz IS ugyanúgy megvan.
Az 5-6 fős részt nem értem, persze, hogy nem lehet sok gépnél egyesével frissíteni, de hogy jön ez az MS-supporthoz? Mert az nem fog kimenni helyettem, és egyesével telepítgetni...:D
Szerződni pedig bármkivel lehet. Miért ne vállalhatna egy normális cég supportot OpenOffice-hoz? Ha supportot kötsz MS Office-ra, akkor sem a Microsoft fog kijönni hozzád, hanem a szerződött partner.
Sipi -
Sipi
addikt
Ja, még egy. Sajnos, a legtöbb (főleg közintézményben dolgozó) felhasználó MS Office-alkalmazásokban SEM tud dolgozni... Néha ott tartok, hogy kirángatom a kezéből az egeret, és megcsinálom én...:)
Ehhez oktatás kell(ene), amit az MS nem ad. Könyvet kapsz, de nem hiszem, hogy ha a felhasználókhoz vágod, ujjongva vetik ár magukat, és pár nap múlva frissen képzett Word-gurukként lépnek be a cég kapuján...:D
Sipi
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest