Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
Ez még hibahatáron belül van. Mondhatni a javulás erősen közelít a semmihez. De egyébként se ér semmit az egész, ha normális felbontásban képjavítókkal már nem ad érezhető pluszt. Aztmeg ők se gondolják komolyan, hogy 640be meg képjavítók nélkül játszanak az emberek, főleg ha kétmagos proci van a rendszerükben.
-
Pipó
őstag
Feltettem a cp változatot. Futtattam egy 3DMark05-öt az adataimnál lévő konfiggal. 5.11-el 6019 pont, 5.12-vel 6054 pont. Tudom hogy nem sokat számít a szintetikus teszt, de valamit mégiscsak javítottak rajta.
-
donw3ga
őstag
ha valaki feltette már intel HT-s proci mellé a drivert, írjon legyenszíves milyen teljesítmény növekedést ért el
-
Jester
aktív tag
Köszi a linket, de az elsőn illegal download üzenetet kapok. (gondolom elévült az akaminál a pass.)
Viszont felbuzdulva ezen kerestem, és találtam letöltési lehetőséget: [link]
Bazz. ez is illegal download. Akkor próba később.
Én is úgy látom, hogy ezentúl a CCC-t fogják forszírozni, nem akarnak erőforrásokat pazarolni a CP-re. Hát ez van, haladni kell a korral.
[Szerkesztve] -
Jester
aktív tag
Jól láttam, hogy nem volt Control Panel változat?
Kiegészités a hírhez:
Egyúttal megjelent új linux driver is, úg néz ki mostantól rendszeresen frissítik azt az ágat is. A 8.20.8 driver újításai elsősorban a suspend/hibernate módok hibáit próbálják orvosolni.
[Szerkesztve] -
M@trixfan
addikt
Majd az lesz az igazi, ha a játékok alapból kihasználják a többmagos procikat. Kezdő lépésnek viszont örvendetes dolog.
-
robyeger
addikt
Szerintem akkor 1magos Hyperthreading-es procikon is hozhat teljesítménytöbbletet, de nyugodtan cáfoljon meg valaki ha nem így van?
[Szerkesztve] -
fanti
addikt
Jujjdejó!
Vajon az x800gto hoz feltegyem? Mermég az 5.10 van fönt és mindennel tutin megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon Kindle
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest