- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
dekoninck
aktív tag
Gyönyörű szerintem is, csak minek rá az OsX?
De miért nagy fegyvertény, hogy csak olyan vékony, mint a CDisplay? Egy akármilyen jó minőségű notebook se vastagabb sokkal (pedig az nem 24 colos), és abban még billenytűzet is van!!
Nekem amúgy dizájnra a Vista jobban bejön, mint az OsX, meg lehet kövezni érte. Persze vannak finomságok az O-ban, amik jól jönnének a Vistába, de összességében nekem ridegnek tűnik a felület, pedig nagyon sokat tesztelgettem. Persze mindenkinek más jön be.
Ja, de az OsX mellett szól hogy teljesen a hardverre van szabva, és ezért mindig az az érzésem, hogy a GUI ''válaszkészsége'', vag ynem is tudom, hogy fogalmazzak, mintha gyorsabb lenne a Win-nél. Szerintetek is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Apple asztali gépek
- Sorozatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i7-14700KF - RTX 5070 - 32GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 4060/4070/5060/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest