- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi
senior tag
Hát ha eljön az ideje, úgyis úgy fogok dönteni, hogy letesztelem mindkettőt. Igazság szerint az is a 24-es mellett szól, hogy a mostani 19-es CRT után illene jóval nagyobbra cserélni, ami egy 20-assal nem igazán valósulna meg. Ha a kisebbet venném, akkor pár hónap múlva biztos sajnálnám, hogy nem a nagyobbat vettem meg. Ha én 2008-ban veszek egy 500k-s gépet akkor 2012 előtt nem nagyon akarom lecserélni. Igazság szerint teljesítményben a mostani is elég lenne (profilomban megnézhető), csak halkabbat és kisebbet szeretnék (ne legyen egy nagy dög zajos ház). Az egész beruházás úgyis azon múlik, hogy jövőre egy vagy két lakást kell felújítanom. Ha az utóbbi akkor esélytelen egy ekkora kiadás.
Ami a SAP-ot illeti közben találtam valami ilyesmit, de lehet hogy BootCamp+WIN egyszerűbb és a rendszergazdink is talán jobban örülne neki. -
Brumi
senior tag
Elhiszem, hogy szemből nézve baromi jó a képe, de nem akarok mindig úgy helyezkedni, hogy tökéletes legyen a kép. Ha meg mások is néznék a monitort, akkor elvárom, hogy ugyanazt lássák amit én. Elvégre nem biztos, hogy filmnézés közben mindenki pont szembe van a géppel.
Tény hogy az akkori pénzért ma egy nagyobb Mac-et kapsz, de azért ne felejtsük el, hogy a monitorok árai meredeken zuhannak. Egy éve egy 24''-es tft (ami jó) 300k alatt nem volt, és amikor néztem a NEC WGX2-őt, ami 20''-es akkor bizony az annyiba került mint egy mai 24''-es. Az Apple nem csinál mást, csak az eladási árat aktualizálja.
Mivel egy ilyen gépet az ember nem 1 évre vesz, fontos, hogy olyan technológia legyen benne, ami az aktuális legjobb.
Mivel a vásárlást nem most tervezem, hanem kb 1 év múlva, ezért egyelőre csak tapogatózom, de egyre inkább azt tartom valószínűnek hogy a 24-es lesz a nyerő. A Mac Pro nekem értelmetlen. Most biztos az jön, hogy nekem tök felesleges egy ilyen gép, de őszintén szólva csak arra használnám, hogy alap munkákat el tudjak rajta végezni, netezzek, videót vágjak, képeket töltögessek rá a fényképezőmről és mindezt tökéletes minőségben kapjam vissza. Emellett fontos, hogy mindez halk legyen és minimális helyet foglaljon, mert abból van itt a legkevesebb, és persze szép legyen.
Apropó: vajon SAP R/3 modulját rá lehet OS X-re erőszakolni? Vagy marad a boot camp és windows?
És az OS X mennyire támogatja azt hogy rámásszak neten keresztül a vállalati hálóra és dolgozgassak rajta? Vannak ilyen progik?
[Szerkesztve] -
Brumi
senior tag
De azért van a régi, mert az újból még nincs magyar. Ha jól értettem tájékoztatót, akkor később ez le lesz cserélve, de nem fog emiatt többe kerülni. A régi sem fillérekbe kerül, tehát nem hiszem hogy árváltozás várható.
Arról tud nekem valaki valamit mondani, hogy Apple-nél hogy állnak a pixelhiba garival? Most egyre inkább a 24''-es változattal szemezek, de nagyon nem lennék boldog, ha egy fél vagyonért hibás lenne a monitor és még csak nem is lehetne cserélni.
Egyébként szerintem a legjobb kombó, ha maradsz a kanócos bill-nél (num-pad, usb port) és csak az egeret veszi meg az ember bluetoothos változatban.
[Szerkesztve] -
dekoninck
aktív tag
Oké, csak kicsit rosszmájú voltam, és savanyú a szőlő.
Nem butább, az biztos, hanem jó értelemben egyszerű, semmi felesleges sallang, csak használd és kész, ez nem baj, de én meg szeretem személyre szabni a rendszert, bár egy Linuxba még nem vágnék bele.
Amit hiányolok az alap Win-ből az pl. a hálózati profilok egyszerű kezelésem ami asszem ''Locations'' az OsX-ben, bár winben is megoldható scripttel. De azért a Vista is használható, és nekem sose fagy, az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TKL formátumú, vezetékmentes "Fekete Özvegyet" dobott piacra a Razer
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Kezdőknek legjobb választás: új 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 4060/4070/5060/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest