- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dekoninck
aktív tag
Fú, a MacOSX (talán először a történelemben) lenyúlt egy Windows látványelemet: a Leopard menüsora áttetsző!!!
-
dekoninck
aktív tag
Á, mindenképpen a nagyobbat vedd. Nekem ugyan nem Apple gépem van, de egy 1280x1024-es felbontás után válottam egy 24 colos Dell monitorra, azóta minden más olyan szűknek tűnik. Na persze attól is függ, hogy mire használod, de már két A4-es lap egymás melletti megjelenítése is olyan szép és hasznos!
Ja, és két lakás felújításának a megtervezése is jobban megy egy nagyobb monitoron, egyszerre
[Szerkesztve] -
dekoninck
aktív tag
Oké, csak kicsit rosszmájú voltam, és savanyú a szőlő.
Nem butább, az biztos, hanem jó értelemben egyszerű, semmi felesleges sallang, csak használd és kész, ez nem baj, de én meg szeretem személyre szabni a rendszert, bár egy Linuxba még nem vágnék bele.
Amit hiányolok az alap Win-ből az pl. a hálózati profilok egyszerű kezelésem ami asszem ''Locations'' az OsX-ben, bár winben is megoldható scripttel. De azért a Vista is használható, és nekem sose fagy, az tuti. -
dekoninck
aktív tag
Gyönyörű szerintem is, csak minek rá az OsX?
De miért nagy fegyvertény, hogy csak olyan vékony, mint a CDisplay? Egy akármilyen jó minőségű notebook se vastagabb sokkal (pedig az nem 24 colos), és abban még billenytűzet is van!!
Nekem amúgy dizájnra a Vista jobban bejön, mint az OsX, meg lehet kövezni érte. Persze vannak finomságok az O-ban, amik jól jönnének a Vistába, de összességében nekem ridegnek tűnik a felület, pedig nagyon sokat tesztelgettem. Persze mindenkinek más jön be.
Ja, de az OsX mellett szól hogy teljesen a hardverre van szabva, és ezért mindig az az érzésem, hogy a GUI ''válaszkészsége'', vag ynem is tudom, hogy fogalmazzak, mintha gyorsabb lenne a Win-nél. Szerintetek is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest