- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Macc
aktív tag
Egyetertek 747-tel! Az iPodban az a draga, amit csak azok ertekelnek, akik megszerettek. Van
benne egy olyan plussz, amit en az osszes tobbibol hianyolok, es ezt nem lehet
elmagyarazni annak, aki csak azt veszi le, hogy milyen draga. Ja draga.... En lattam mar 5000
fontos radiotelefont. Nyilvan nem veszi fel a versenyt a legujabb nokiakkal, de van benne valami
amit valaki annyira tart, hogy megvegye. Bar ez azert elegge sarkitott pelda... Senki nem
kenyszerit ra senkit, hogy iPod-ot vegyen. Mellesleg az 5000 fontos pelda azert is volt rossz, mert
az iPod ara, igencsak versenykepes. Amugy a touch wheel az mi, ha nem egy felaras extra??? :)
[Szerkesztve] -
Macc
aktív tag
komoly a 10 ora:) ezt ugy erem el hogy bekapcs munkaba indulasnal, uton vegig. beulok a gep ele es halgatom. muka utan haza, es meg van benne boven energia. Minden este rateszem a dock-ra hat toltodjon ha akar, de olyan meg nem volt, hogy lemerult volna. Gondolom ez a drasztikus kulombseg abbol adodik, hogy az uzemidot ugy szamoljak, hogy minden masodik szamnal vinyorol olvas, az meg nyilvan leterheli az aksit. Viszont amikor en hallgatom, kb 6-8 szamonkent kapcsol be a vinyo. Es talan az eszi a legtobbet. nyilvan ezert birta:)
-
Macc
aktív tag
Valoban jot tesz a piacnak a Sony szinrelepese, mert akinek valamit is szamit a minoseg es a design egy ilyen eszkoznel, annak most legalabb mar 2 valasztasa is van. illetve hamarosan, mert itt meg nincs. Viszont az a 30%-ar azt en orommel kifizettem egy ilyen messzemenoen jo minosegu eszkozert. Komolyan mondom, ahogy az talalva van az ember ele, az fantasztikus. Lehet hulyenek neztek, de mindig is szerettem az igenyesen, gondosan prezentalt dolgokat. Es az iPodnak a mar a csomagolasatol is lehidaltam. A legkisebb darabjaig gyonyoru a kidolgozasa. Tenyleg csak azok vegyenek iPodot, akiknek ez szamit, kulomben jogosan fogjak ugy erezni, hogy kicsit draga. A hangminosegere meg nem lehet panasz, (gondolom a Sonynal ez fel sem vetodik) egy hangmernok kolegamnak megmutattam az iPodot: minimalis kulombseg volt a kimeno jelenel a 6millas ProTools hardware-hez kepest:)
OFF: viszont nem ertem, hogy ha ilyen jo eredmenyeket ert el a sony az uzemidoben, akkor az a kis DSC-V1 miert csak ilyen keves ideig birja. Nem banom, szeretem azt a gepet, csak nem ertem
ON -
Macc
aktív tag
En szemely szemely szerint szeretem a sony cuccokat, de az iPodomat nem cserelnem le egy ilyenre. Mellesleg most vettem egy V1-es digitkamerat, az meg max 2 orat bir mukodni. nemigen ertem ebbol hogy hoznak ki 20 orat. Az iPod lazan megy nekem 10 orat, meg nem volt olyan, hogy lemerult volna... A taviranyitonal nekem boven eleg ami rajta van, sot mostanaban nem is hasznalom. Zavar a sok drot! A kezelese a geprol meg sztem mindent ver. konnyen tudok finoman navigalni, es ugyanolyan konnyu egy 5000-es listanak a tetejerol az aljara jutni is! A szamok tarolasat a rendszer vegzi (rejtve van vinyo modban, de fel perc alatt elerheto... nem sok ertelme van amugy) Nem nagyon kell torodnom, hogy hogyan tarolodnak a szamok, az iTunes ezt elvegzi. Annyi a dolgom, hogy nem egy konyvtarba masolom a szamokat, hanem az iTunes-ba, ahonnan ugyanugy ki tudom masolni mashova. O helyre rakja kategorizalja. Vegulis erre valo a szgep! Szoval sztem nem szabad elfelejteni, hogy nagyon egyszeruen kezelheto rendszer van a kezedben ha iPod-od van. Biztos vagyok benne, hogy jo ez a Sony lejatszo is, csak nem ertem miert huzzatok le az iPod-ot. Ja es vinyokent allati az iPod! 1cd-nyi anyagot 35-45mp alatt masol fel. Es rajta van a gepeden levo naptar es adressbook frissen szinkronizalt infoja.
Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest