- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
Aktív témák
-
Macc
aktív tag
Valoban jot tesz a piacnak a Sony szinrelepese, mert akinek valamit is szamit a minoseg es a design egy ilyen eszkoznel, annak most legalabb mar 2 valasztasa is van. illetve hamarosan, mert itt meg nincs. Viszont az a 30%-ar azt en orommel kifizettem egy ilyen messzemenoen jo minosegu eszkozert. Komolyan mondom, ahogy az talalva van az ember ele, az fantasztikus. Lehet hulyenek neztek, de mindig is szerettem az igenyesen, gondosan prezentalt dolgokat. Es az iPodnak a mar a csomagolasatol is lehidaltam. A legkisebb darabjaig gyonyoru a kidolgozasa. Tenyleg csak azok vegyenek iPodot, akiknek ez szamit, kulomben jogosan fogjak ugy erezni, hogy kicsit draga. A hangminosegere meg nem lehet panasz, (gondolom a Sonynal ez fel sem vetodik) egy hangmernok kolegamnak megmutattam az iPodot: minimalis kulombseg volt a kimeno jelenel a 6millas ProTools hardware-hez kepest:)
OFF: viszont nem ertem, hogy ha ilyen jo eredmenyeket ert el a sony az uzemidoben, akkor az a kis DSC-V1 miert csak ilyen keves ideig birja. Nem banom, szeretem azt a gepet, csak nem ertem
ON
Aktív témák
- LEGO klub
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem a Microsoft árazta be az Xbox kézikonzolokat
- Milyen routert?
- Kuponkunyeráló
- DUNE médialejátszók topicja
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő