- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
Teljes mértékben egyetértek!!!!
nem értem mi ez az iPod mánia... nem is a legjobb lejátszó, iAudió jobb nála, a Creative-ról nem is beszélve... (iPod a Creativetól lopta a navigációs panelt!, nemrég egyeztek meg peren kívűl)
Szóval ötletes a monitor stb... bár tuti másnak is eszében volt, csak nem vot mersze meglépni! De ha ezek a dokoló egységek is univerzálisak lennéek akkor lenne értelme is! pl. az autohifiken is vnna olyan fejegységek amik iPod kompatibilisek...
Én inkább sima audio-in jackdugót tennék rá és az az öszes mp3 lejátszóval kompatibilis lenne.
Persze a monitorra ez nem érvényes mert itt nem aa zenelejátszás a lényeg hanem adatok átvitele. De ha már van annyi szabvány, wifi meg minden, akkor mért nincs egységes dokkoló szabvány? én kifejlesztem majd és híres leszek és hasznos is lesz nem csak látványos
Egyébként a microsoft Zune-ja szerintem (igaz másolásvédet szarokkal nem jó de..) ezen a téren sokkal jobb, wifi van benne, így minden wifis cucc látja!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest