- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem lesz Xiaomi 16
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
Teljes mértékben egyetértek!!!!
nem értem mi ez az iPod mánia... nem is a legjobb lejátszó, iAudió jobb nála, a Creative-ról nem is beszélve... (iPod a Creativetól lopta a navigációs panelt!, nemrég egyeztek meg peren kívűl)
Szóval ötletes a monitor stb... bár tuti másnak is eszében volt, csak nem vot mersze meglépni! De ha ezek a dokoló egységek is univerzálisak lennéek akkor lenne értelme is! pl. az autohifiken is vnna olyan fejegységek amik iPod kompatibilisek...
Én inkább sima audio-in jackdugót tennék rá és az az öszes mp3 lejátszóval kompatibilis lenne.
Persze a monitorra ez nem érvényes mert itt nem aa zenelejátszás a lényeg hanem adatok átvitele. De ha már van annyi szabvány, wifi meg minden, akkor mért nincs egységes dokkoló szabvány? én kifejlesztem majd és híres leszek és hasznos is lesz nem csak látványos
Egyébként a microsoft Zune-ja szerintem (igaz másolásvédet szarokkal nem jó de..) ezen a téren sokkal jobb, wifi van benne, így minden wifis cucc látja!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- Horgász topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- új Philips Evnia 49M2C8900AM - óriás QD-OLED Ambiglow - 5k, 240Hz, 1800R, DisplayHDR 400, DTS Sound
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- LG (27UL550-P) 27" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest