- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
''Az amicsik ugyanúgy hiányolják belőle a 3G-t, mint mindenki más.''
Lesz benne 3G..
Amit most bemutattak az egy közel félkész eszköz, amit még nem is engedélyeztettek.
Jobs utalt rá, hogy lesz 3G-s támogatás, vagy lesz olyan verzió, amiben lesz..
--
Többen írták és én is ezen a véleményen vagyok, hogy majd piacradobás után lesz érdemes vitatkoznunk a tudásáról.
Amit most láttunk az csak egy alfa állapotú eszköz demója volt, amit azért tartottak, mert nem akarták, hogy lassanként szivárogjanak ki információk, különféle pletykaoldalakon, és az Expo megfelelő lehetőség volt..
--
Az senkinek nem tünt fel, hogy ugyan van fényképező a készülékben, de alkalmazás még nem volt ami kezelje?
[Szerkesztve] -
czipaocsi
aktív tag
Az nem lehet h az USA-ban, ami az Apple fő piaca, a WI-FI-s netezés elterjedtebb mint a 3G-s? Én nem tudom, lehet h baromságot kérdeztem.
Más:
Ha már több helyen is szóba került a marketing. Minden marketingtevékenység alapja az adott célpiac teljeskörű feltérképezése, az IGÉNYEK megismerése. Nehezen tudom elképzelni h az Apple ne végzett volna egy minden apró momentumra kiterjedő piackutatást és ne ez alapján alakította volna ki az iPhone specifikációit. Lehet h az jött ki h nem kell 3G. Piac=USA, a mi kicsi hazánk nem számít és nem is fog, sajnos
Az iPod sem a technikai bravúrjai miatt lett az ami, hanem az ergonómiája, kezelhetősége és igen, a marketingje miatt! Itt sem lesz más a helyzet. Steve nem a levegőbe beszélt amikor 1 meg 10 milliós darabszámokról esett szó, ők ezt napra lebontva meg tudják saccolni, mikor mennyit fognak eladni, legalábbis azt hiszikFel van ez építve rendesen
[Szerkesztve] -
czipaocsi
aktív tag
mac! #58: ''És ha elterjed (márpedig elfog) a mobilinternet, akkor igencsak fájó pont lesz azaz EDGE...''
Nem gondolom h az EDGE ~230 kb-es sebessége akkora nagy érvágás lenne az 3G 384 kb-jéhez képest...addigra amikor a 3G elterjedt lesz, lesz 3G-s iPhone is, a HSDPA-ról nem is beszélve.
Az én telefonom 3G képes és kb az első 5 percben volt bekapcsolva miután megvettem azóta nem. Én a zenehallgatás, a nagy tárkapacitás és az óriási érintőképernyő miatt vettem ja és mert gyönyörű a készülék (SE W950) vhogy így lesznek ezzel a leendő iPhone tulajok is
ja és ez a cég legelső telefonja, ehhez képest nem olyan rossz az
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest