- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mac!
aktív tag
-
Mac!
aktív tag
válasz
EQMontoya #126 üzenetére
Ja, kishazánkban igen, de tőlünk nyugatra már kicsit más a szitu. Ott a legtöbb telót ingyen adják az előfizetés és a hűségszerződés mellé, a drágábbakat is az áruk töredékéért.
Illetve olvastam olyant is, hogy az iPhone valami spéci (értsd: magas havidíjas) csomagban lesz kapható az említett árakon.
Ha pedig hozzávesszük még azt is hogy az Apple termékek milyen áron kaphatók amcsiban és itthon, illetve még megkapja az állam is ami neki jár (ÁFA formájában), akkor örülhetünk ha év végére 200 körül meg lehet itthon majd venni. Ami igencsak messze van, és addig bizony meg is únunk még olyan telókat mint pl az N95.
klepto: az N95 egy normális méretű memkarival ilyen lesz.
[Szerkesztve] -
Mac!
aktív tag
Csinált egy cég egy kütyüt, amit egy nem általa rendezett eseményen bemutatott. Más cégek is csináltak más kütyüket, amelyeket szintén bemutattak ezen a rendezvényen.
Csak a pontosság kedvéért, nem a CES-en mutatta be az Apple az iPhont, hanem egy saját rendezvényen, ami ''véletlenül'' egyidőben volt a CES-el. -
Mac!
aktív tag
Jobs utalt rá, hogy lesz 3G-s támogatás, vagy lesz olyan verzió, amiben lesz.
Mi ugyanazt néztük???
Az senkinek nem tünt fel, hogy ugyan van fényképező a készülékben, de alkalmazás még nem volt ami kezelje?
Azért mert nem mutatták, még nem biztos, hogy nincs benne...
Többen írták és én is ezen a véleményen vagyok, hogy majd piacradobás után lesz érdemes vitatkoznunk a tudásáról.
Így legyen. -
Mac!
aktív tag
válasz
czipaocsi #69 üzenetére
Az amicsik ugyanúgy hiányolják belőle a 3G-t, mint mindenki más.
Az egyik oldalon azt olvastam, hogy köze lehet a Cingular-hoz is, hogy nincs benne 3G. Mert hogy még ott sem teljes a lefedettség a Cingulár hálózatán. Azt viszont erősen kétlem, hogy a Wi-fi lefedettség nagyobb lenne, mint a 3G.
Steve nem a levegőbe beszélt amikor 1 meg 10 milliós darabszámokról esett szó
El fogják tudni adni ebben én is biztos vagyok, sőt szerintem a várhatónál kisebb számot mondtak, hogy ismét azt lehessen mondani, egy évre terveztük, 9 hónap alatt teljesítettük... -
Mac!
aktív tag
válasz
duracell89 #66 üzenetére
Nyugi nincs nálam kő. Csak billentyűzet.
gondolj bele, hogy az utcán minden szembe jövő embertől megkérdezed, hogy ''Bocsi, tudod mi az hspda?
Nem kell belegondolnom, mert készült ilyen statisztika, a set top box, és a 3G voltak, ha jól emlékszem, a legkevésbbé ismertek a manapság ''divatos'' szakkifejezésekből, de bőven 5% fölött volt mindkettő.
Szerintem amúgy mire ezek ténylegsen elterjednek (nem lefedettség szempontjából, hanem az emberek megismerik, és megnő az igény rá), addigra lesz egy-két újgenerációs iPhone.
Pont ezt mondtam az előbb, hogy nem kell megismerni az embereknek semmit, ők csak annyit látnak az egészből, hogy fizetnek havonta x ezret és netezhetnek. A felhasználó szempontjából ennyire egyszerűnek kell lennie, mert ha megértés kell valaminek a használatához, akkor az a termék széleskörben eladhatatlan. Viszont ami az emberek szempontjából fontos, hogy használható sebességgel tudjanak netezni, és a havonta fizetendő x ne legyen túl nagy. Nálunk jelenleg még túl nagy az x, de az iPhone is csak közel egy év múlva lesz itthon kapható, és Bog szerint nagymértékben fognak esni a közeljövőben a mobilinternet árai. Én hiszek neki.Ha úgy lesz, akkor viszont az Aplle elqrta, nem kicsit, nagyon...
-
Mac!
aktív tag
válasz
czipaocsi #63 üzenetére
addigra amikor a 3G elterjedt lesz, lesz 3G-s iPhone is, a HSDPA-ról nem is beszélve.
Van elképzelésed róla, hogy a magyarok hány százaléka él/jár/dolgozik 3G-vel lefedett területen jelenleg? Nem akarok tippelni, de a többség igen. Szerintem ez már ma elterjedtenek számít, nem hogy közel egy év múlva, amire nem a 2-es, meg 3-as, hanem az első verziója kapható lesz nálunk.
a nagy tárkapacitás és az óriási érintőképernyő miatt vettem ja és mert gyönyörű a készülék (SE W950) vhogy így lesznek ezzel a leendő iPhone tulajok is
Láttad az iPhone bejelentését? Emlékszel erre a három szóra ebben a sorrendben: breakthrough internet communicator? Hányszor hallottad a bemutató során?
Az Apple szerint a három alapképesség egyike, de igazad van, mert az emberek túlnyomó többsége nem úgy fog rajta netezni mint ha az egy alapképesség lenne, és tudod, hogy miért? Pont azért mert a mobilinternetes képességei csonkák.
ja és ez a cég legelső telefonja, ehhez képest nem olyan rossz az
Sose mondtam, hogy rossz lenne, sőt. Csak ezért az árért az ember elvárná, hogy legalább az alapképességeiben nyújtson kiemelkedőt. -
Mac!
aktív tag
válasz
duracell89 #55 üzenetére
oké hogy ti tudjátok mi az a 3G, HSPDA stb, de az emberek kb. 95%-a egyáltalán nem, és egy nem is fogják még egy ideig...
A 95%-ot erősen túlzónak érzem, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy nem is kell, sőt jobb is ha nem tud az emberek töbsége ezekről, mert egyszerüen nem érdekli őket. De az nagyon is érdekli őket, hogy lassan jönnek be a weboldalak, a letöltés/feltöltés szinte végeláthatatlan... És ha elterjed (márpedig elfog) a mobilinternet, akkor igencsak fájó pont lesz azaz EDGE... -
Mac!
aktív tag
...nem mondanám olyan forradalmai újjításnak, olyan alap dolgokat nem tud...
A kettő nem zárja ki egymást, szerintem...
nem igazán lesz egy piacképes telefon
Ó, dehogynem... Amerikában és mindenhol, amerre nem jelent gondot kifizetni az árát, nagyon is piacképes lesz, sőt évek múlva még akár nálunk is. Lásd V3, nem sokat tud, azt is hogyan, és a magas ár ellenére mégis milyen néptelefon lett pillanatok alatt az USÁ-ban, mostanra meg nálunk. -
Mac!
aktív tag
-
Mac!
aktív tag
válasz
burgatshow #22 üzenetére
Állítottam én valahol is, hogy a BT egy Gigabit ethernet sebességével felveszi a versenyt?
Beszélt valaki gigati ethernetről?
Csak a memkaris adatmozgatás végett lett feszegetve a BT sebessége, mert ezt hoztad fel alternatívaként.
Azért a 3G már elég elterjedt szerintem, de bitosan sokan vannak olyanok, akik nem járnak sürűn 3G-vel lefedett területeken. DE ez a teló év vége előtt nem nagyon lesz kapható kishazánkban (az kb. 1 év), és mint említettem, ha 2-3 évre tervezel, akkor nagyoncsak harmatos az az EDGE. Ennyi. -
Mac!
aktív tag
válasz
burgatshow #6 üzenetére
Ezek azért ilyen fájó pontok, mert nem lett volna nehéz megoldani, hogy mindez legyen benne, és az árát sem változtatta volna már drasztikusan. Mivel jelenleg ez a gyártó egyetlen telefonja, ezért nem bizots, hogy egy legyintéssel el lehet intézni: megveszem a másikat, amelyikben mindez bennevan.
Ha azt veszed, hogy mire van ma szükséged, akkor valóban elég lehet akár egy EDGE is, mivel a mobil internet árak nem túl kedvezőek itthon. De ha nem akarod eladni félév múlva egy rakás pénzt bukva rajta, hanem 2-3 évre tervezel egy ilyen árú és kaliberű telefont, akkor már más a szitu mind a memóriabővítés, mind a 3G/HSDPA, mind a kamera esetén. A rádiót már ne is említsük...
Félre ne érts, nem fikázni akarom a telót, és szerintem a cikk sem erről szólt. De igen is vannak fájó hiányosságok, amikkel együtt is ez egy szuper teló, és ami szerintem sokkal fontosabb: talán valami szebbnek és jobbnak a kezdete. -
Mac!
aktív tag
Úgy, ahogy mondod, zenehallgatásra 16 órát írtak, ami azért már elfogadható lenne.
Nekem egyébként nagyon tetszik ez a teló, még akkor is ha nem sok valóban forradalmi ötlet van a telóban. Viszont így egybegyúrva, ahogy az Apple tette az valóban forradalmi, és nem ettől a telótól vagyok hasraesve, hanem amit kiválthat. Mert pl ahogy a Samsungot ismerem ők biztosan próbálnak majd lépést tartani, és lesz ilyen telójuk is, max kicsit vékonyabb.
Az LG meg olyannyira tartja a lépést, hogy előbb jelentették be a hasonló kialakítású telójukat, mint az Apple.
Mindamellett, hogy ilyen telóm szinte biztos, hogy nem lesz soha (főleg az ára miatt), nagyon hálás vagyok az Apple-nek ezért a telóért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Energiaital topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest