- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Hát már bocs, 2500ft ért 50MB az micsoda szerinted, ha nem pénzrablás? Meg 300ft-ért 150KB-os WAP csomag? Jó tudom, mobil adatátvitel.. de így a kutyát sem érdekli komolyan. Teszem azt nem veszel nagy csomagot, mert annyi pénzt nem vagy hajlandó áldozni a netre ilyen adatmennyiség/ft arányban, van egy 50MB os csomagod. Ezen esélytelen böngészgetni minden képpel, flash-el és nem lekopaszítva. Most mértem, a Mobilarena főoldala ~270KB adatforgalom.. elolvas az ember egy-két cikket, ami több oldalra van törve (számolhatjuk nyugodtan ugyanennyinek a nagyobb tesztképek miatt az újabb oldaltöltéseket), hopp elment 5 MB, ami a havi kereted tizede. Néha haverok küldenének egy-egy vicces YouTube videót, 3 perc 15 MB kb. egy átlag. (512kbit-es vonalra optimalizált flash videó) Hova osszam be az 50MB ot 15MB-os videó mellett? Aztán este nekiesnék játszani egy jó kis stratégiát (arra a HSDPA késleltetése már több mint jó).. 1,5 óra WarCraft III elvisz durván 5-6MB-ot (mértem tűzfallal nemrég). Megint nem bírná ki hogy minden este egymenet játék legyen belőle (úgy hogy mellette semmi mást nem csinálsz a hónapban.) És direkt nem írtam semmi BitTorrent-et meg egyebet; viszont a fenti dologokra havi 5GB bőségesen elég volna még úgy is ha teszemazt, naponta 10x is megnézem hogy vajon írtak-e a fórumomba+játék esténként+emailezés+MSN/Skype megy egész nap standby-ban.. Ez így ebben a konstrukcióban max. emailezésre alkalmas, és az SMS árakkal szemben még akár el is fogadható, de másra nem. 1GB-ért meg 10e ft az nagyon sok. Bog szavai pedig találjanak meghallgattatásra a magasban és jöjjenek az átalánydíjas HSDPA csomagok
Na jó, ha ezek nem is legalább 2500 ft ért 1GB os csomagok legyenek
Oly jó volna ha ezt a mobil szolgáltatók is így akarnák
Gondoljatok azokra is akiknek lakhelyüknél fogva nem lehet kábelnet meg DSL.. nekik megváltás lenne egy elfogadható díjazású HSDPA.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest