Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarkByte

addikt

válasz Gubro #23 üzenetére

Hát már bocs, 2500ft ért 50MB az micsoda szerinted, ha nem pénzrablás? Meg 300ft-ért 150KB-os WAP csomag? Jó tudom, mobil adatátvitel.. de így a kutyát sem érdekli komolyan. Teszem azt nem veszel nagy csomagot, mert annyi pénzt nem vagy hajlandó áldozni a netre ilyen adatmennyiség/ft arányban, van egy 50MB os csomagod. Ezen esélytelen böngészgetni minden képpel, flash-el és nem lekopaszítva. Most mértem, a Mobilarena főoldala ~270KB adatforgalom.. elolvas az ember egy-két cikket, ami több oldalra van törve (számolhatjuk nyugodtan ugyanennyinek a nagyobb tesztképek miatt az újabb oldaltöltéseket), hopp elment 5 MB, ami a havi kereted tizede. Néha haverok küldenének egy-egy vicces YouTube videót, 3 perc 15 MB kb. egy átlag. (512kbit-es vonalra optimalizált flash videó) Hova osszam be az 50MB ot 15MB-os videó mellett? Aztán este nekiesnék játszani egy jó kis stratégiát (arra a HSDPA késleltetése már több mint jó).. 1,5 óra WarCraft III elvisz durván 5-6MB-ot (mértem tűzfallal nemrég). Megint nem bírná ki hogy minden este egymenet játék legyen belőle (úgy hogy mellette semmi mást nem csinálsz a hónapban.) És direkt nem írtam semmi BitTorrent-et meg egyebet; viszont a fenti dologokra havi 5GB bőségesen elég volna még úgy is ha teszemazt, naponta 10x is megnézem hogy vajon írtak-e a fórumomba+játék esténként+emailezés+MSN/Skype megy egész nap standby-ban.. Ez így ebben a konstrukcióban max. emailezésre alkalmas, és az SMS árakkal szemben még akár el is fogadható, de másra nem. 1GB-ért meg 10e ft az nagyon sok. Bog szavai pedig találjanak meghallgattatásra a magasban és jöjjenek az átalánydíjas HSDPA csomagok :DDD Na jó, ha ezek nem is legalább 2500 ft ért 1GB os csomagok legyenek :) Oly jó volna ha ezt a mobil szolgáltatók is így akarnák :O Gondoljatok azokra is akiknek lakhelyüknél fogva nem lehet kábelnet meg DSL.. nekik megváltás lenne egy elfogadható díjazású HSDPA.

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák