- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okosórát?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Aktív témák
-
Titkosításban jelenleg a VIA C3 procija kb. 900%-ot ver a mostani csúcs x86-os procikra (is). Mindössze egy spec unit kérdése, szóval a jól teljesített részfeladatokból nem igazán lehet az általános használhatóságra következtetni.
-
A 10 GHz-et a high-k és a strained silicon sem fogja megoldani, legalábbis én így hiszem. Viszont el lehet kezdeni irdatlan nagy tranzisztorszámú procikat gyártani.
A Xilinx Virtex II Pro-ban (a jövő éviben, azt hiszem) 1 milliárd tranzisztor lesz. Tudom, egész más dolog, de szerintem erre lesz kényszerülve az ipar - és így talán Moore törvénye is tartható lesz (ő - ha jól emlékszem a teljesítményről, és nem az órajelről állított valamit...) -
Uh, egy napig nem volt netem, erre ez fogad, alig akartam hinni a szememnek...
Viszont az érdekes, hogy ha képesek voltak dobni egy ennyire tervezett architektúrát, akkor az azt jelentheti, hogy az IA64-ben jobban hisznek, mint amennyire a Prescott-utódokban. Kíváncsi vagyok, fognak-e még több pénzt beletolni az Itanicba. Ugyanis jelenleg igazán jövőbe mutató technológiájuk csak ez van - a Centrino-vonal azért _annyira_ nem nagy durranás (van kis csíkszélességük, emelhető órajelük, de nem olyan extrém hatékony az a proci sem...).
Aktív témák
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Kuponkunyeráló
- Linux kezdőknek
- Gitáros topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Spórolós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okosórát?
- Notebook hibák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő