Aktív témák
-
Fiery
veterán
A mag attervezese sokat segit -- talan me'g emlekszunk a Tbred A es B steppingre.
Ha az ott latott cirka 20%-os orajelnovelesi lehetoseg a NW-nal is megjelenne, az lehetove tenne, hogy elerjek a 4 GHz-et 130 nanon, mondjuk karacsonyra. A disszipacioja egy attervezett 4 GHz-es NW-nek 130 nanon pedig kb. annyi lenne, mint 90 nanon a PSC-3.4-e.
Fiery -
erdoke
titán
Nézd, nekem se volt még saját AMD procim, de a kései Athlonokkal jó tapasztalataim voltak, illetve olvasom a teszteket szorgosan. Semmiféle lelki törést nem okoz a váltás, csak a dual core-os Opteront lenne jó már a gépben tudni.:D Hacsak el nem cserélem a rendszert ''sima'' A64-re, mert hiányolom a Cool n Quiet-et.
-
erdoke
titán
Lehet elérni nagy órajeleket a Pentum-M architektúrájával is, csak komolyabb fejlesztések árán. Belegyúrják majd a High-K-t és más új tudományos-technológiai újításokat, aztán mehet az órajelemelés is.
Gondolj bele, hogy 2,5 GHz körül van most a Dothan laptopban. Ennek 3 GHz-en simán kell hasítania desktopon. Ha ez 65 nm-en a technológiai újításokkal, két maggal elketyeg 3-4 GHz-en, az nem szerény teljesítmény.:P Talán nem véletlenül hasonló úton jár az AMD is. -
VladimirR
nagyúr
elnezest, de szerintem az adott hozzaszolasban szo nem volt (nemhogy errol, de semmilyen) architekturarol
abbol kiindulva, hogy 1600+os pala-t, mat joidejen nehez kapni, arra a kovetkeztetesre jutottam, hogy akkoriban a tejas, de meg a prescott is csak holmi hir lehetett
ezenkivul nem titok, hogy az intel szeretin cserelgetni a tokozast
nekem az jott le a hsz-bol, hogy ''volt egy inteles hir, szoljunk be, hogy intel suxx''
Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest