- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Fiery
veterán
A mag attervezese sokat segit -- talan me'g emlekszunk a Tbred A es B steppingre.
Ha az ott latott cirka 20%-os orajelnovelesi lehetoseg a NW-nal is megjelenne, az lehetove tenne, hogy elerjek a 4 GHz-et 130 nanon, mondjuk karacsonyra. A disszipacioja egy attervezett 4 GHz-es NW-nek 130 nanon pedig kb. annyi lenne, mint 90 nanon a PSC-3.4-e.
Fiery -
erdoke
titán
Nézd, nekem se volt még saját AMD procim, de a kései Athlonokkal jó tapasztalataim voltak, illetve olvasom a teszteket szorgosan. Semmiféle lelki törést nem okoz a váltás, csak a dual core-os Opteront lenne jó már a gépben tudni.:D Hacsak el nem cserélem a rendszert ''sima'' A64-re, mert hiányolom a Cool n Quiet-et.
-
erdoke
titán
Lehet elérni nagy órajeleket a Pentum-M architektúrájával is, csak komolyabb fejlesztések árán. Belegyúrják majd a High-K-t és más új tudományos-technológiai újításokat, aztán mehet az órajelemelés is.
Gondolj bele, hogy 2,5 GHz körül van most a Dothan laptopban. Ennek 3 GHz-en simán kell hasítania desktopon. Ha ez 65 nm-en a technológiai újításokkal, két maggal elketyeg 3-4 GHz-en, az nem szerény teljesítmény.:P Talán nem véletlenül hasonló úton jár az AMD is. -
VladimirR
nagyúr
elnezest, de szerintem az adott hozzaszolasban szo nem volt (nemhogy errol, de semmilyen) architekturarol
abbol kiindulva, hogy 1600+os pala-t, mat joidejen nehez kapni, arra a kovetkeztetesre jutottam, hogy akkoriban a tejas, de meg a prescott is csak holmi hir lehetett
ezenkivul nem titok, hogy az intel szeretin cserelgetni a tokozast
nekem az jott le a hsz-bol, hogy ''volt egy inteles hir, szoljunk be, hogy intel suxx''
Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest