- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Aktív témák
-
Ezt még a szerkesztésed előtt írtam, amikor még valamiért (:F) Nekem címezted a hozzászólásodat, és ha megfigyeled, nem is a Te megnyilvánulásaidra hegyeztem ki a mondanivalómat. De ha kicsit visszaolvasol a témában, ne adj' Isten a témák között, megtalálhatod azt a pár notórius alakot akik ezeknek a Motorola / PPC / whateva igehirdetéseknek a döntő hányadáért felelősek...
Ami persze nem baj, minden humorforrást meg kell manapság becsülni. :P -
''Rohoghetsz rajta, de ez a valosag.''
Én ezeken a tirádákon röhögök.
Az x86 olyan, amilyen... sok marhaság maradt benne ''for hysterical raisins'', de ez van. Ahogy mondod, ''ez a valóság''. Ész nélkül fikázni minden egyes adódó alkalommal (és ha nincs ilyen, akkor teremteni) se nem produktív, se nem különösebben érett gondolkodást sejtető hozzáállás. -
''Nem, egyaltalan nem felejtem el. De engem a technologiai szepseg erdekel.''
Ha-ha. Ez igaz lehet, es meg osszesen vagy alig 1 szazaleknyian igy gondoljak.
''Annyit tudok hozzatenni, hogy ezek a cegek bezartak magukat az x86 szuk kis dobozaba, es azota sem tudnak kijonni.''
Ez is jo. A 99 szazalek a doboz, az 1 szazalek meg a szabad kulvilag...
Hát valahogy így... mindig a fanatikus kisebbség a leghangosabb.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest