- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
sel
csendes tag
rángasd meg kicsit az ablakot.
)) 1.6Ghz Banias , 1Gb RAM , XP, ha jól megrángatom felemgy az 80-90% - ra is... de elég csak a desktopról megnyitni pár ablakot, az is 10-20% CPU, ehez képest a MacOSX -en, full 3D effektekkel, árnyékokkal sem nagyon mozdul a CPU ... ( mivel ott tisztességesen megoldották hogy ami a VGA dolga, azt a VGA csinálja... )
[Szerkesztve] -
Xero
nagyúr
MacBios=OpenFirmware... ez egy az egyben valszeg az intel miatt most megszűnik de nem is bios lesz az egyszer biztos.
A monitorcsatlakozó régebben volt egyedi. Mostmár sima DVI 30''-os moncsinál dual DVI csati kell.
A bill és az egér szabványos USB-s vagy BT-s ahogy jólesik. Talán 1 igazán spec gomb a cd kiadó gomb amit pc-s billel az F12 vált ki.
De egyébként no offense soha a büdös életbe nem fog egy suttyó sem dzsunka sőt más brand pc-re sem mac OS-t rakni. Nem lesz driver más hardverre és vlaszeg olyan bios/openfirmware vagy tudomisénmi lesz benne ami tutira kizárja a hackelhetőséget.
Ettől függetlenül azért én jól meg fogom vennem az én pici ibookomat/powerbookomat (amire lesz keretem) és azzal el leszek vagy 2-3 évig!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest