- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
MacBios=OpenFirmware... ez egy az egyben valszeg az intel miatt most megszűnik de nem is bios lesz az egyszer biztos.
A monitorcsatlakozó régebben volt egyedi. Mostmár sima DVI 30''-os moncsinál dual DVI csati kell.
A bill és az egér szabványos USB-s vagy BT-s ahogy jólesik. Talán 1 igazán spec gomb a cd kiadó gomb amit pc-s billel az F12 vált ki.
De egyébként no offense soha a büdös életbe nem fog egy suttyó sem dzsunka sőt más brand pc-re sem mac OS-t rakni. Nem lesz driver más hardverre és vlaszeg olyan bios/openfirmware vagy tudomisénmi lesz benne ami tutira kizárja a hackelhetőséget.
Ettől függetlenül azért én jól meg fogom vennem az én pici ibookomat/powerbookomat (amire lesz keretem) és azzal el leszek vagy 2-3 évig!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Keresek több darab DDR4 memóriát - 8 - 16 GB
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest