Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vége a Swype billentyűzet támogatásának
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Yettel topik
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
MacBios=OpenFirmware... ez egy az egyben valszeg az intel miatt most megszűnik de nem is bios lesz az egyszer biztos.
A monitorcsatlakozó régebben volt egyedi. Mostmár sima DVI 30''-os moncsinál dual DVI csati kell.
A bill és az egér szabványos USB-s vagy BT-s ahogy jólesik. Talán 1 igazán spec gomb a cd kiadó gomb amit pc-s billel az F12 vált ki.
De egyébként no offense soha a büdös életbe nem fog egy suttyó sem dzsunka sőt más brand pc-re sem mac OS-t rakni. Nem lesz driver más hardverre és vlaszeg olyan bios/openfirmware vagy tudomisénmi lesz benne ami tutira kizárja a hackelhetőséget.
Ettől függetlenül azért én jól meg fogom vennem az én pici ibookomat/powerbookomat (amire lesz keretem) és azzal el leszek vagy 2-3 évig!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest