- Netfone
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
ok értem én, te hogy értetted :)
én azonban sokallom/sokallanám, hogy egy majdani átlag procira (dothan3g - tegyük fel) 10ezerért rakjak hűtőt ... alapon igenis menjen el egy proc egy halk, olcso, eccerű hűtéssel.
persze, ha 60-80ezerért vennék procit, engem se zavarna, hogy +10 egy hűtés. de azért hülyén vennék ki magát egy 12ezres tbredre egy 10ezres zalman ;) - pedig amugy pont erre készülök :D - ingyen kaptam egy ilyen zalmant. erre cserélhetem az nf7est asus a7n8x-xre :( nemszeretem az asust, kezdve a biosztol, stb.
Gorneck: zalman7000 a neve, az ára sajna valóban több :) tényleg félreérthető volt. -
''ezek triviális, ráadásul könnyen megléphető változtatások (nyilván nem csak nekünk, hanem az Intel fejlesztőmérnökeinek is)''
Hát, maj' meglássuk hogy ez mennyire triviális... és legfőképpen hogy: MIKO' ? Mert ennek roadmapen egyenlőre nyoma sincs, és az Intel azokat azért szereti elég jól betartani (kivéve amikor a gyártástechnológia tart be az Intelnek). -
Ehh, a ''szemléletmód''-ot olvastam valahogy félre.
''Hammerről szót sem ejtettem, pont az FSB-k összehasonlíthatósága miatt.''
Akkor az ''(AMD-nél ugye 400)'' mi? Talán Athlon? :F
Releváns az még? Pláne mire a Dothan _ténylegesen_ desktopra kerül... :U
''...hogy az alacsonybb órajelen többet számoló kontstrukciójú proci a sok cache-sel nem annyira memóriasávszél függő mint a NetBurst...''
Na ezt jól mondod. Nem annyira.
De azért azt nézd meg, hogy ebből mennyi marad ténylegesen a southbridge és a PEG után... pláne single channel memóriával... -
Benőke
őstag
Mester nézz utánna egy kicsit ugyanis az odáig igaz, hogy jóval kevesebbet fogyaszt, de a max fogyasztása ezeknek sem kevés.
Alapjáraton nagyon sok proci 30 fok alá tud menni.
Max terhelésen 30 fok alatt az kö kemény mese.
Vízhűtéssel az nem probléma. Max terhelésen ez is biztos megkajolta a 50-60 W ot, ha nem többet. A tipikus fogaysztása ettől még lehet 5-10 W.
Ugyanis az Intel általávban csak a tipikusat közli.
Lapiban 5-10 W a tipikus túlhúzva a gépben max terhelésen megy 60W ez csak hasra ütve mondtam. -
''Vigyorogva ecseteli, hogy visszatér az Intel az AMD nem órajel alapú szemléletmódjához, aztán megjegyzi, hogy milyen sovány lesz az 533-as FSB (AMD-nél ugye 400).''
1) Nem látom az összefüggést a számozás és az FSB között.
2) Ezt az 533 vs 400 dolgot remélem nem gondoltad komolyan... kicsit máshogy van ez az ''FSB''-s móka Hammernél és Dothannál, ugyi. :U -
L3zl13
nagyúr
Miről beszélsz/beszéltek?
Az a Thermalright nem ver rá 20 fokot egy Zalmanra. Még az AlCu-ra sem...
A másik félnek pedig: Láttátok hogy van rátéve az a hűtő? Szvsz ezt nem nevezném ideálisnak. Nem tudom a milyen hatásfokkal sikerült egyátalán átadni a hőt annak a bazinagy hűtőnek.
Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Netfone
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged