- Mobil flották
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
válasz
killahdrums #4 üzenetére
''Imádják ezt a kazán meg forrófejű meg a lófa*%' tudja miket írni...''
én kérek elnézést, de évekig volt szvsz nemcsak nekem a fejemhez vágva, hogy ''lesarkazódik'', ''megfő'', ''elfüstöl''. akkor nekem is sz@rul esett, hogy az a procit, amelyik igaz, h lesarkazható ilyen szinten küldik a béka alsó fele alá. az elfüstöltetéséhez viszont már művészet kell. 130W-os TDP sok. főleg annak a fényében, hogy az E0-ás steppingű A64-el AMD-ék a hőtermelést C'n'Q nélkül is 20-25%-al csökkentik.
hogy miért szólok ilyen topichoz hozzá? mert úgy érzem, hogy az érem másik felét is meg kell mutatni. akik ismernek, tudják, hogy nemcsak pro, hanem pro/kontra szoktam nyilatkozni a cuccokról. legyenek akár azon gyártók termékei, amiket én választok, ha HW vásárlásról van szó (AMD, nVidia, Logitech, stb), akár más gyártóké. nem szoktam csak egy oldalát megvizsgálni az adott cuccnak, és ennek hangot is adok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest