Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
''A fantasztikus jrpg -t meg jácca akinek arra van szüksége hogy 3 kombót nyomogasson és ,fél óránként meg el lőjje a nagy skillt , mert kb erről szólnak.''
latom te is ertesz hozza...szerintem te meg nem jatszottal jo jrpgvel vagy egy epikus sztoriju kalandgammel ps2on(minek is, menjel kvek4ezni
)... kicsit contentben veri az europai/amcsi fos gameket a japan muveszi-contentdus gamezok, max amit meg megerthetek, hogy a STILUS nem tetszik, ez meg okes lenne, sokak gyomra nem veszi be az azsiai stilust... de ezen olyan jot rohogtem...
nemely jatek olyan szinten foldhozb4sz a filozofiai, szociologiai kerdeseivel, hgy csak amulok... (namar ha leesik) dehat ezt meselhetem a teknoorult crytek endzsines emberkeknek... nem minden a grafika... ezert is lassan de eltavolodok a pcs gamingtol... naggyon keves az a gyongyszem pcre amiert erdemes lenne fejelszteni... most jott az obli(kivaloan fut btw nalam 1280ban... mert nem az irigyseg beszel belolem... dehogyis, csak a tapasztalat)... nahajra... mikor lesz legkozelebb ilyen jokis game pcre??? varhatjuk... teknogame mindig is lesz... arra van igeny
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest