Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• _ocsisajt

őstag

válasz Franklyn #69 üzenetére

''A fantasztikus jrpg -t meg jácca akinek arra van szüksége hogy 3 kombót nyomogasson és ,fél óránként meg el lőjje a nagy skillt , mert kb erről szólnak.''
    latom te is ertesz hozza... :DDD szerintem te meg nem jatszottal jo jrpgvel vagy egy epikus sztoriju kalandgammel ps2on(minek is, menjel kvek4ezni :DDD)... kicsit contentben veri az europai/amcsi fos gameket a japan muveszi-contentdus gamezok, max amit meg megerthetek, hogy a STILUS nem tetszik, ez meg okes lenne, sokak gyomra nem veszi be az azsiai stilust... de ezen olyan jot rohogtem... :DDD nemely jatek olyan szinten foldhozb4sz a filozofiai, szociologiai kerdeseivel, hgy csak amulok... (namar ha leesik) dehat ezt meselhetem a teknoorult crytek endzsines emberkeknek... nem minden a grafika... ezert is lassan de eltavolodok a pcs gamingtol... naggyon keves az a gyongyszem pcre amiert erdemes lenne fejelszteni... most jott az obli(kivaloan fut btw nalam 1280ban... mert nem az irigyseg beszel belolem... dehogyis, csak a tapasztalat)... nahajra... mikor lesz legkozelebb ilyen jokis game pcre??? varhatjuk... teknogame mindig is lesz... arra van igeny :(

Új hozzászólás Aktív témák