- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
Aktív témák
-
Krisz@1975
tag
De még mindig nem értem mire jó ez!?
Ha van valakinek egy ilyen lapja(már ami nem támogatja a HT-t,akkor megveszi ezt a kütyüt na meg 1 HT-s procit és már m1 is.(ha talál hozzá biost)Ha megtalál hozzá biost minek a fenének átalakító?(túl sok a ''ha'').
modjuk ez ideáig kb: 150.000 nettó!
egy új lap-proci-ram:kb: 170.000nettó!
Még mindig nem értem!
Nekem P4PE lapom van.Ez támogatja a HT-t.(*sőt*)
Van benne 1 2.4B(533)proci mibe levan tíltva a HT!
Na ide kellene átalakító!
Próbálgatások már voltak de egy két világsikert eltekintve még senki nem tudott használhatót alkotni.
Most jön a *sőt*:
Asus szerint az új P4PE biossal idézem:
Revise code for clock generator fix AGP/PCI=66/33 frequency issue.
Support CPU PSB 800Mhz
Modify clock M/N value for FSB=200Mhz*4
Akkor ide ki ad nekem átalakítót?Vagy ez nam azt jelenti hogy innen kezdve már pörög az 800Mhz P4 proci is a lapon?
bocs ha unalmas voltam! -
Krisz@1975
tag
Ha mükszik ez a link akkor itt pár kép az installról(ja és az eredeti hűtővel is jó)[L]http://www.upgrade123.com/html/modules.php?set_albumName=album01&op=modload&name=gallery&file=index&include=view_album.php&page=1[/L]
Aktív témák
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest