- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
Aktív témák
-
-
twollah
nagyúr
Újabb termék amit a sznobok, és az újgazdagok fognak venni, mert az van ráírva, hogy SONY.
Az ár gondolom a SONY árkategóriában lesz, amiből másfél, kettő darab is kijön egy másik márkából. -
MLaca
őstag
''felejtos memoriara irja az adatokat?'' - ezt honnan veszed? elolvastam 2x is a hírt, de nem találtam erre utaló szövegrészt. Sőt, a hírben kifejezetten le van írva, hogy MEREVLEMEZT használ adatrögzítésre. A 1,5-5 órás üzemidő meg gondolom abból adódik, hogy 1) ha állandóan (folyamatosan) megy az adatmentés (írás), akkor nyilván rövidebb ideig bírja az akku, mintha 2) csak néha-néha ír ki adatot. Így érthetőbb?
-
ityam
őstag
mindenesetre Sokkal olcsobb lett volna egy olyan szabvanyos mobilrackfiokot kitalalnibe razkodasmentesen tartja a vinyot a fiokban. olcsobb es jobb megoldas. igaz mondjuk elegge helyszukeben lehetne csak ''kiparnazni'' egy fiokot. :)
-
ityam
őstag
hat nem azert hogy leszoljam de eleg gaznak hangzik.
felejtos memoriara irja az adatokat? nem tudom pestrol levinne szegedre az adatokat lehet, mert veletlenul eltunik? ki fogja ezt megvenni?
meg ha azt mondanak hogy 1-2 honapig birja. akkor azt mondom OK.de hat par ora. csodalkonek ha nem felejtodne el hetek alatt a cumo.
igaz ''nagy'' merete de hat azzal alapbol nem sokat erunk. -
TBB
tag
Elég nagy szórásnak tűnik az a 1.5-5 órás üzemidő.
Csak nem különböző aksikat lehet beletenni? Esetleg stamina? :))
Bár kicsit nagynak tűnik, nekem tetszik.
Aktív témák
Hirdetés
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest