- iPhone topik
- Google Pixel topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiga667
addikt
Mindent szabad, csak bizonyos dolgokat nem illik, viszont a felelősséget és az esetleges következményeket illik vállalni. Ha valaki úgy sértené meg a vilégnézetemet, vallásomat, mint ahogy a karikatúrák egyes iszlám országok egyes polgárait, lehet én is ki lennék akadva, és lehet még pofán is vágnám az illetőt ha elérhető közelségben lenne. Szerencsére ez nem igazán fordulhat elő, mert igyekszem távolmaradni az ilyen vallási/világnézeti döntésektől, amire nincs bizonyítékom abban nem foglalok állást. Épp ezért nem sértődöm meg se akkor ha valaki a teremtést, se akkor ha az evolúciót emlegeti, mert kétséget kizáróan nem tudom egyiket sem bizonyítani vagy cáfolni.
Nem arról beszélek hogy tilos Mohamedről, Jézusról, Jehováról, Xenuról vagy akárkiről karikatúrákat megjelentetni, hanem arról hogyha megjelentetek valami ilyesmit, és az lesz a következménye amit látunk, akkor nem a sajtószabadság álcája mögé bújva szarok a fejükre hanem elnézést kérek, és meg van oldva a probléma. Így talán kevesebb ártatlan európai halna meg a terroristák miatt. -
zsiga667
addikt
Javaslom mindenkinek a South Park első évadának tizedik részét, éljen Kula bá'.
Nem lenne belőled jó diplomata. El kéne felejteni ezt a szót (a cenzúrára gondolok), és csak egyszerű tiszteletből és megbecsülésből nem beletaposni mások érzéseibe. 4 évig jártam református középiskolába ateistaként, mégsem volt semmi gondom, amikor a hívők imádkoztak a templomban én csendben ültem, cserébe ők nem (nagyon) piszkáltak az eltérő véleményem miatt. Szóval tolerancia, nem cenzúra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- Eladó RedMagic 9 pro (16/512 GB)
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest