- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiga667
addikt
Mindent szabad, csak bizonyos dolgokat nem illik, viszont a felelősséget és az esetleges következményeket illik vállalni. Ha valaki úgy sértené meg a vilégnézetemet, vallásomat, mint ahogy a karikatúrák egyes iszlám országok egyes polgárait, lehet én is ki lennék akadva, és lehet még pofán is vágnám az illetőt ha elérhető közelségben lenne. Szerencsére ez nem igazán fordulhat elő, mert igyekszem távolmaradni az ilyen vallási/világnézeti döntésektől, amire nincs bizonyítékom abban nem foglalok állást. Épp ezért nem sértődöm meg se akkor ha valaki a teremtést, se akkor ha az evolúciót emlegeti, mert kétséget kizáróan nem tudom egyiket sem bizonyítani vagy cáfolni.
Nem arról beszélek hogy tilos Mohamedről, Jézusról, Jehováról, Xenuról vagy akárkiről karikatúrákat megjelentetni, hanem arról hogyha megjelentetek valami ilyesmit, és az lesz a következménye amit látunk, akkor nem a sajtószabadság álcája mögé bújva szarok a fejükre hanem elnézést kérek, és meg van oldva a probléma. Így talán kevesebb ártatlan európai halna meg a terroristák miatt. -
zsiga667
addikt
Javaslom mindenkinek a South Park első évadának tizedik részét, éljen Kula bá'.
Nem lenne belőled jó diplomata. El kéne felejteni ezt a szót (a cenzúrára gondolok), és csak egyszerű tiszteletből és megbecsülésből nem beletaposni mások érzéseibe. 4 évig jártam református középiskolába ateistaként, mégsem volt semmi gondom, amikor a hívők imádkoztak a templomban én csendben ültem, cserébe ők nem (nagyon) piszkáltak az eltérő véleményem miatt. Szóval tolerancia, nem cenzúra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone topik
- GTA V
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Crucial 240GB SSD eladó
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest