- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
luciferc
őstag
[link]
egy kis részlet:
Mohamed tiszteletének megkövetelése és a sajtószabadság nem egyeztethető össze, mert ha Mohamedet nem szabad bántani, akkor nyilván nem szabad Jézust se, aztán senkit, majd végül üresen jelennek meg az újságok, és kidobáljuk a könyvtárakból az elmúlt háromszáz évet. Puszta egyenlősítésből.
valami ilyesmit írtam én is. pl nem írhatom le, hogy szerintem nincs semmiféle istenség, csak mert ezzel esetleg megsértek valakit? vagy nem írhatom le, hogy a bibliában szereplő események jó része mese? de, szerencsére leírhatom, mert ez, itt, Európában egy ilyen világ. szerencsére.
és igen, nem lenne belőlem jó diplomata, de nem is akarok az lenni.
csak egyszerű tiszteletből és megbecsülésből nem beletaposni mások érzéseibe
jó, akkor lesznek szívesek a keresztények elfelejteni a teremtést, mert az nekem erősen belegázol az érzéseimbe. ilyenekre gondoltál? mert én nem szeretném, ha ez történne. -
faster
nagyúr
-
luciferc
őstag
Az mióta cenzúra és a sajtószabadság megsértése hogy egy újságban nem lehet megjelentetni olyan anyagokat amik egy vallási közösséget sértenek?
Aham, akkor ugye az ellen is tiltakozhat valaki, hogy egy újságban leírják, hogy jézus, vagy jehova, vagy bármi más. nem? hiszen egyes vallási közösségeket ezek is sértenek/sérthetnek. hol a határ. a nevet leírhatod, de rajzolni már nem lehet? vagy rajzolni is lehet, de csak alázattal? vékony jégre téved, aki ebben akar dönteni. én egy olyan világban szeretnék élni, ahol nem hisztizik senki amiatt, hogy valami sérti az ő világnézetét, mert akkor rögvest engem is sérteni fog, hogy pl egyesek isteni teremtésről beszélnek. -
faster
nagyúr
Teljesen mindegy, hogy a törökök mit csináltak vagy mit nem csináltak a hódítás idején, itt most a máról van szó, a dán karikatúrákról, és a reakciókról. És különösen az olyasfajta reakciókról, amik kábé olyan szintűek, hogy: ''rohadékok, azt hiszik, itt mindenki terrorista, mindenkit megölünk ezért!''
Mikor ítéltek el a keresztények vagy a zsidók egy egész országot néhány gúnyrajz miatt, és hirdettek ''szent'' háborút?
Én azt mondom, nem kéne ilyen mélyen meghajolni előttük.
[Szerkesztve] -
Abban igazad van, hogy a keresztes haboruk idejen az arab kulturkor joval progresszivebb es liberalisabb volt, mint a kereszteny, csak azota eltelt nemi ido, es ma mar maskepp allnak a dolgok. Szukseg lenne mar egy arab Lutherre (na meg persze azokra a tarsadalmi valtozasokra, amiknek a nyoman megjelenhetne).
-
jagada
addikt
ha kopjára tűzték volna a bucid akkor is?
ne felejtsük már el, hogy hódítani jöttek és ne nyaljunk már nekik.
kezdesz nagyon eltérni a tocsik témájától, már a kommunistáknál tartassz.
egyébként sem sírjuk vissza sem az osztrákokat sem a russzkikat, de a törököket se!
A hódítókat soha és sehol se szerették.
[Szerkesztve] -
-
Neked is megismetlem: NEM a rajzok miatt megy a balhe.
Egy helyi fejes szitja a dolgot, tobbek kozott olyan karikaturakkal, amik nem is jelentek meg. (A maradek meg megjelent egy egyiptomi lapban is egy ideje, es akkor nem volt belole gond).
Ettol az erzekenyseg dumatol meg a falra tudok maszni, ugyanis ugy tunik, hogy erzekenyseguk csak vallasi fanatikusoknak meg szenilis nyugdijasoknak van. Ha pl valaki az en erzekenysegemmel is torodne, akkor azonnali hatallyal megszunne a Fokusz meg a tobbi bulvarszemet. -
faster
nagyúr
A sok nagytudásúnak meg javasolnám hogy olvassanak utána a témának ...
Látom, te vagy itt a legnagyobb tudású.
Az általad említett Koránban van olyan is, amit dzsihádnak neveznek, azaz fegyverrel terjeszteni az igaz hitet.Már itt bukik a mindent átfogó békesség, de azért még egy apróság: Mi köze a Koránnak ahhoz, hogy a szélsőségesek mit művelnek? A keresztények tetteit a Biblia alapján ítéled meg?
amit a terroristák képviselnek (akik a támogatóikkal együtt talán az iszlám világ 0,0001%-át teszik ki) azt pont ugyanúgy elítélik mint mi, vagy még jobban.
Ilyeneket én is tudok mondani: Az átlag elnézően veszi tudomásul a szélsőségesek tetteit, és mondhatnék egy százalékot én is, de nem mondok hasból ilyeneket.
[Szerkesztve] -
jagada
addikt
szvsz nem mi profitáltunk abból, hogy egy jópár évtizedig élősködtek itt a törökök, emberek tízezreit legyílkolva, végigdúlva, felégetve, kifosztva az országot, cserébe hagytak pár szaros mecsetet meg fürdőt.
hát ez k..ra nem hiányzott itt senkinek. ezért legyünk hálásak??
egyébként ugye nem gondolod, hogy az épületeikhez törökhonból hozták az építőanyagot, tudod te mien kárt okoztak a műemlékeink lerombolásával? aztán abból építkezhettek.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Commodore 64
- Küszöbön az androidos PC-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Opel topik
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

bár ha belegondolok minden SP rész teccett eddig, csak ha sokat énekelnek azt nem szeressem.