- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
luciferc
őstag
[link]
egy kis részlet:
Mohamed tiszteletének megkövetelése és a sajtószabadság nem egyeztethető össze, mert ha Mohamedet nem szabad bántani, akkor nyilván nem szabad Jézust se, aztán senkit, majd végül üresen jelennek meg az újságok, és kidobáljuk a könyvtárakból az elmúlt háromszáz évet. Puszta egyenlősítésből.
valami ilyesmit írtam én is. pl nem írhatom le, hogy szerintem nincs semmiféle istenség, csak mert ezzel esetleg megsértek valakit? vagy nem írhatom le, hogy a bibliában szereplő események jó része mese? de, szerencsére leírhatom, mert ez, itt, Európában egy ilyen világ. szerencsére.
és igen, nem lenne belőlem jó diplomata, de nem is akarok az lenni.
csak egyszerű tiszteletből és megbecsülésből nem beletaposni mások érzéseibe
jó, akkor lesznek szívesek a keresztények elfelejteni a teremtést, mert az nekem erősen belegázol az érzéseimbe. ilyenekre gondoltál? mert én nem szeretném, ha ez történne. -
luciferc
őstag
Az mióta cenzúra és a sajtószabadság megsértése hogy egy újságban nem lehet megjelentetni olyan anyagokat amik egy vallási közösséget sértenek?
Aham, akkor ugye az ellen is tiltakozhat valaki, hogy egy újságban leírják, hogy jézus, vagy jehova, vagy bármi más. nem? hiszen egyes vallási közösségeket ezek is sértenek/sérthetnek. hol a határ. a nevet leírhatod, de rajzolni már nem lehet? vagy rajzolni is lehet, de csak alázattal? vékony jégre téved, aki ebben akar dönteni. én egy olyan világban szeretnék élni, ahol nem hisztizik senki amiatt, hogy valami sérti az ő világnézetét, mert akkor rögvest engem is sérteni fog, hogy pl egyesek isteni teremtésről beszélnek. -
luciferc
őstag
bizony kényes a téma. ha ugyanis a sajtó most azt mondja, hogy ok, tiltakoznak az arabok, kussolunk, akkor legközelebb mi jön? nem tetszik valami valamelyik arab főfő seggfejnek egy cikk, és megint tiltakoznak? és akkor megint kussol a sajtó? ez a zsarolásnak való engedés lenne, ami csak rosszhoz vezethet szerintem. ráadásul egyes források szerint kissé mesterségesen szított ez az ügy, tekintve, hogy az eredeti rajzok vagy 4 hónapja jelentek meg...
mod: és miért tudod őket megérteni? senki nem kérte őket hogy európába jöjjenek, de nem is tiltotta ki őket senki, pustzán az lenne a feltétel, hogy az itteni szokásokat elfogadják. az itteni szokásokba belefér karikatúra mehemedről, jézuskáról és sok minden másról is.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Linux kezdőknek
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Hálózati / IP kamera
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ASUS RX 6750 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest